Over Reclameloods Rotterdam


Enthousiasme en liefde voor het vak worden ingezet voor mooie creatieve opdrachten.

Rotterdam doet het goed; nationaal en internationaal, economisch en cultureel. Make it Happen is niet voor niets de pay-off van de havenstad. In dat klimaat voelt Reclameloods zich thuis samen met ondernemers uit vele sectoren. Onze designers creëren vanuit de zakelijke doelstelling van onze klanten. Liefde voor het vak en oprechte betrokkenheid zorgen voor een respectvolle relatie met opdrachtgevers uit de sectoren b2b, b2c, retail, non-profit en overheid.

 

Goed voorbereide gesprekspartners

Komt u op bezoek aan de Puntegaalstraat dan treft u goed voorbereide gesprekspartners aan. Afhankelijk van uw vraag schuiven daarvoor een designer, tekstschrijver, SEO-specialist, marketeer en/of fotograaf aan. Bij ons reclamebureau geen Nespresso of cappuccino, maar wel verse filterkoffie, een kop thee en een knuffel van onze huis-labrador Saar.

 

Advies, concept, ontwerp en uitvoering


We maken het verschil door onze fullservice dienstverlening. Voor vrijwel elk marketingvraagstuk en communicatievraagstuk doen we een voorstel. Met 25 jaar ervaring zijn we graag uw bureau voor advies, concept, ontwerp, projectmanagement en uitvoering.

 

De opleiding

Door veel tijd te steken in de opleiding van onze eigen creatieven. Door jaarlijks jonge mensen van het Grafisch Lyceum Rotterdam en het Davinci College Dordrecht een stageplaats te bieden en ze in vier maanden de fijne kneepjes van het vak bij te brengen. Als erkend leerbedrijf begeleiden we talenten om ze met een tevreden lach onze studio te zien verlaten.

 

Spin-off Hidden Champion

In 2016 introduceerde Reclameloods Rotterdam met gepaste trots een nieuwe spin-off: contentbureau Hidden Champion. Vorm en inhoud gaan hand in hand aan de Puntegaalstraat. Het juiste tekst-beeld verhaal.

 

Uw business beter onder de aandacht

Bij Reclameloods Rotterdam helpen we bedrijven hun business nog beter onder de aandacht te brengen, zowel online als offline. Heeft uw business een nieuwe impuls nodig?
Praat vrijblijvend met onze ‘Denktank’ en laat u verrassen.

 

Contactgegevens

Reclameloods Rotterdam B.V.

reclamebureau - ontwerpbureau

Bezoekadres:
Puntegaalstraat 469 • 3024 EB Rotterdam

Postadres:
Postbus 34056 • 3005 GB Rotterdam

T: +31(0)10 - 411 40 50
E: studio@reclameloods.nl

K.v.K. Rotterdam nr. 24418912
B.T.W. nr. NL8182.83.142.B.01


Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt voor onze nieuwsbrief, die wij maximaal 2x per maand versturen.