Werkwijze van ReclameloodsOnze werkwijze: op-maat-aanpak!

Wij werken voor klanten uit de business 2 business, retail, non-profit en overheid. Een op-maat-aanpak is dus essentieel. Door het verschil in sector maar ook doordat iedere klant en iedere opdracht anders is.

Strategie en creatief concept

  • iedere opdracht begint met een oriënterend gesprek
  • samen met u als klant wordt de opdracht doorgenomen
  • bespreken van de wensen en het doel
  • brainstormen
  • bedenken strategie
  • omzetten strategie in creatief concept
  • de uiteindelijke visualisatie (o.a. fotografie, fonts, kleuren, beeldelementen en de grafische vormgeving ervan)

In de markt zetten van bedrijf, product en dienst

Gelijktijdig met dit gehele proces wordt er een plan gemaakt voor het in de markt zetten van hetzij een aktie (campagne), een nieuwe productlijn, een dienst, een nieuw bedrijf of het herpositioneren van een bedrijf. De middelen daarvoor zijn enorm uitgebreid. Aan de hand van de doelgroep, wordt een keuze gemaakt van de juiste communicatiemiddelen.

Ontwerpfase

Nadat het creatief concept is besproken met alle betrokken partijen gaan we de ontwerpfase in. Daarin komen alle facetten aan bod en krijgt de opdracht zijn eigen ‘gezicht’.  Na presentatie daarvan bij u als klant worden opmerkingen, wijzigingen en correcties verwerkt en volgt de eindpresentatie. Bent u volledig tevreden met het resultaat dan wordt een start gemaakt met de productie op weg naar de uiteindelijke creatie en oplevering.

logo-ontwerp    websites    brochures    infographics

Perfecte relatie van het tekst-beeld verhaal

Bij veel communicatiedoelstellingen gaat het niet alleen om de look & feel van de boodschap, maar speelt content - wat vertel ik nu precies en hoe? - een belangrijke rol. Daarom trekken wij wanneer de opdracht daarom vraagt, al vanaf het eerste gesprek samen op met onze tekstschrijvers. Samen zorgen we voor een effectieve combinatie van beeld en tekst.

Resultaat voor u!

Alles met één doel: resultaat voor u. Door onze op-maat-aanpak blijven wij scherp en gemotiveerd. Wij vinden het belangrijk dat alle uitingen, of het nu gaat om een website, advertentie of huisstijl, met elkaar in balans zijn. Uitingen moeten elkaar versterken en in de communicatie dat bereiken wat voor u als klant belangrijk is.

Lekker Rotterdams.


Bel 010 411 40 50