Fotografie door friszbee Rotterdam

Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard

Voor het Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard hebben wij onlangs foto's gemaakt van het project krachtige IJsseldijken Krimpenerwaard.

friszbee fotografie

fotografie-hoogheemraadschap-schieland-krimpenerwaard

Projectfotografie Platform WOW

Voor Platform WOW (water- en wegbeheerders) kregen wij de opdracht om projecten waar weg en water samen komen te fotograferen. We hebben hier o.a. het Gouwe Aquaduct, de Van Brienenoordbruggen, de Botlekbrug en wat kleinschaligere projecten als fietsbruggen en tunnels voor gefotografeerd.

Een opdracht waardoor je eens met een andere blik op het landschap kijkt. Het vastleggen van infrastructuur in Nederland levert mooie plaatjes op.

Ook voor nieuwbouw-/architectuur-projecten is friszbee fotografie in te schakelen.


friszbee fotografie

fotografie-rijkswaterstaat

Bedrijfsfotografie Hoenderop

Voor de firma P. Hoenderop B.V. uit Ridderkerk hebben we een mooie foto-reportage gemaakt van alle werknemers. Wij hebben ervoor gekozen om alle werknemers in hun vertrouwde werkomgeving vast te leggen. De mensen in het magazijn zelfs tijdens de werkzaamheden die zij dagelijks doen. Dit gaf iedereen een vertrouwd gevoel.


friszbee fotografie

bedrijfsfotografie-hoenderop

Profielfotografie XP Consultancy

Voor Xander-Paul de Jong, XP Consultancy, hebben wij onlangs profielfoto's gemaakt.

Xander-Paul was toe aan een nieuwe profielfoto op Linkedin en belde ons om dit te verzorgen. We hebben een aantal profielfoto's voor Xander-Paul gemaakt, zodat hij kan afwisselen.


friszbee fotografie

profielfotografie-xp-consultancy

Productfotografie 't Stilleven

Verfmerk 't Stilleven vroeg ons de nieuwe verflijn te fotograferen. Niet de potten maar juist het resultaat wat je met de speciale verf kan bereiken. De verflijn is o.a. verkrijgbaar bij de grotere Praxis filialen in Nederland. Om een goed beeld te krijgen van het resultaat werden er stoelen, die verkrijgbaar zijn bij Praxis, geverfd in verschillende verfsoorten.


friszbee fotografie

productfotografie-stilleven-verf

Ik onderzoek water / Ik onderzoek wegen

Fotografie en ontwerp voor Platform WOW (RWS) van de campagne ikonderzoekwegen.nl en ikonderzoekwater.nl. Doelgroep van deze campagne zijn examenleerlingen die profielwerkstukken maken voor school. Het doel van deze campagne is om hen te ondersteunen en bekend te maken met alle facetten en vraagstukken die je maar kunt hebben bij wegen en water.

Zo zijn er uit het proces de volgende vraagstukken gerold, die wij visueel gemaakt hebben:
- Zorg jij voor droge voeten?
- Kun je van plastic bruggen bouwen?
- Kun je van zeewater drinkwater maken?
- Hoe ziet de weg van de toekomst eruit?

ikonderzoekwegen-ikonderzoekwater

Productfotografie Loverock

Productfotografie, voor zowel brochures als webshops, kunnen wij in de studio van Friszbee fotografie laten doen of indien gewenst op locatie.

Voor Loverock fotograferen wij al enige tijd de producten. Komt er een nieuwe crème op markt, dan kunnen we voor onze klant snel de foto's maken die zij gewend zijn te krijgen. Zo staan ze dan al binnen een paar dagen op de website.

Korte lijnen, daar houden we van.

friszbee fotografie

productfotografie-loverockCommunicatie in tekst gaat pas echt leven wanneer daar beeld aan wordt toegevoegd. De fotografen van friszbee geven daar alle aandacht aan.
De fotografietak van Reclameloods, friszbee fotografie Rotterdam, fotografeert voor redactionele artikelen en reclamedoeleinden. Een boodschap wordt pas echt duidelijk met de juiste fotografie. Portretfotografie (steeds meer ingezet voor social media), bedrijfsfotografie voor website en brochure, stads- en architectuurfotografie en productfotografie voor o.a. retail.

Op zoek naar een fotograaf?


Bel 010-4114050      stuur ons een bericht

Bel 010 411 40 50