Fotografie door friszbee Rotterdam

Profielfotografie XP Consultancy

Voor Xander-Paul de Jong, XP Consultancy, hebben wij onlangs profielfoto's gemaakt.

Xander-Paul was toe aan een nieuwe profielfoto op Linkedin en belde ons om dit te verzorgen. We hebben een aantal profielfoto's voor Xander-Paul gemaakt, zodat hij kan afwisselen.


profielfotografie-xp-consultancy

Productfotografie 't Stilleven

Verfmerk 't Stilleven vroeg ons de nieuwe verflijn te fotograferen. Niet de potten maar juist het resultaat wat je met de speciale verf kan bereiken. De verflijn is o.a. verkrijgbaar bij de grotere Praxis filialen in Nederland. Om een goed beeld te krijgen van het resultaat werden er stoelen, die verkrijgbaar zijn bij Praxis, geverfd in verschillende verfsoorten.

productfotografie-stilleven-verf

Ik onderzoek water / Ik onderzoek wegen

Fotografie en ontwerp voor Platform WOW (RWS) van de campagne ikonderzoekwegen.nl en ikonderzoekwater.nl. Doelgroep van deze campagne zijn examenleerlingen die profielwerkstukken maken voor school. Het doel van deze campagne is om hen te ondersteunen en bekend te maken met alle facetten en vraagstukken die je maar kunt hebben bij wegen en water.

Zo zijn er uit het proces de volgende vraagstukken gerold, die wij visueel gemaakt hebben:
- Zorg jij voor droge voeten?
- Kun je van plastic bruggen bouwen?
- Kun je van zeewater drinkwater maken?
- Hoe ziet de weg van de toekomst eruit?

ikonderzoekwegen-ikonderzoekwater

Projectfotografie Platform WOW

Voor Platform WOW (water- en wegbeheerders) kregen wij de opdracht om projecten waar weg en water samen komen te fotograferen. We hebben hier o.a. het Gouwe Aquaduct, de Van Brienenoordbruggen, de Botlekbrug en wat kleinschaligere projecten als fietsbruggen en tunnels voor gefotografeerd.

Een opdracht waardoor je eens met een andere blik op het landschap kijkt. Het vastleggen van infrastructuur in Nederland levert mooie plaatjes op.

Ook voor nieuwbouw-/architectuur-projecten is friszbee fotografie in te schakelen.


fotografie-rijkswaterstaat

Profielfotografie Bimjobs

Voor Bimjobs hebben wij naast het ontwerp van logo en website ook de profielfotografie verzorgt (i.s.m. Friszbee fotografie).

Op een zeer koude winterochtend, aan de Parkkade langs de Nieuwe Maas, met als achtergrond de Kop van Zuid (Rotterdam) hebben we de profielfoto's gemaakt van Martijn van Diepen en Victor Alkema. Met behulp van de mobiele flitser kregen we spannende foto's qua belichting en dat was door de grauwe lucht wel nodig ook.

Na de fotoshoot nog net genoeg gevoel in de vingers om terug naar de studio aan de Puntegaalstraat te rijden.

bedrijfsfotografie-bimjobs

Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard

Voor het Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard hebben wij onlangs foto's gemaakt van het project krachtige IJsseldijken Krimpenerwaard.fotografie-hoogheemraadschap-schieland-krimpenerwaard

Bedrijfsfotografie Hoenderop

Voor de firma P. Hoenderop B.V. uit Ridderkerk hebben we een mooie foto-reportage gemaakt van alle werknemers. Wij hebben ervoor gekozen om alle werknemers in hun vertrouwde werkomgeving vast te leggen. De mensen in het magazijn zelfs tijdens de werkzaamheden die zij dagelijks doen. Dit gaf iedereen een vertrouwd gevoel.

bedrijfsfotografie-hoenderop

Productfotografie Loverock

Productfotografie, voor zowel brochures als webshops, kunnen wij in de studio van Friszbee fotografie laten doen of indien gewenst op locatie.

Voor Loverock fotograferen wij al enige tijd de producten. Komt er een nieuwe crème op markt, dan kunnen we voor onze klant snel de foto's maken die zij gewend zijn te krijgen. Zo staan ze dan al binnen een paar dagen op de website.

Korte lijnen, daar houden we van.

productfotografie-loverock

Communicatie in tekst gaat pas echt leven wanneer daar beeld aan wordt toegevoegd. De fotografen van friszbee geven daar alle aandacht aan.
De fotografietak van Reclameloods, friszbee fotografie Rotterdam, fotografeert voor redactionele artikelen en reclamedoeleinden. Een boodschap wordt pas echt duidelijk met de juiste fotografie. Portretfotografie (steeds meer ingezet voor social media), bedrijfsfotografie voor website en brochure, stads- en architectuurfotografie en productfotografie voor o.a. retail.

 

 

Contactgegevens

Reclameloods Rotterdam B.V.

reclamebureau - ontwerpbureau

Bezoekadres:
Puntegaalstraat 469 • 3024 EB Rotterdam

Postadres:
Postbus 34056 • 3005 GB Rotterdam

T: +31(0)10 - 411 40 50
E: studio@reclameloods.nl

K.v.K. Rotterdam nr. 24418912
B.T.W. nr. NL8182.83.142.B.01


Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt voor onze nieuwsbrief, die wij maximaal 2x per maand versturen.