Reclameloods proud member of Tiger Business Lounge IFFR 2017

De Kunst
Bij Reclameloods bewandelen we nieuwe wegen om klanten verder te helpen hun doelgroep te bereiken met offline en online communicatie. De kunst is enerzijds het ontwikkelen van een herkenbare huisstijl en daaraan consequent vast te houden bij de creatie van communicatiemiddelen. Anderzijds wil je als creatief bij elke campagne blijvend vernieuwen en verrassen binnen de grenzen van een briefing. De designers bij Reclameloods verstaan de kunst om deze schijnbare tegenstelling te overbruggen.

Mooi merk vraagt om support
Als creatieven zoeken wij dagelijks naar bronnen om klanten te inspireren.
De wereld om ons heen is daarvoor de voedingsbodem: internet, boeken, festivals, familie, vrienden, musea, winkels, noest denkwerk, het café en mensen die we ontmoeten in het dagelijks werk. Het medium film speelt daarin voor designers bij ons reclamebureau een belangrijke rol. Een enkeling bij Reclameloods is zelfs al 30 jaar te vinden op het Internationaal Film Festival Rotterdam. Om daar een wereld te betreden met verrassende contrasten. Grenzeloos genieten van films, ver weg van de dagelijkse realiteit. Jaarlijks voelt het als thuiskomen in een internationale setting.


Planet IFFR
Dit jaar besloot Edwin van de Langkruis (directeur Reclameloods) zich ook zakelijk te verbinden aan het grote festival in zijn stad. Om het belang van kunst en cultuur te benadrukken, maar ook als liefhebber. Bovendien heeft Edwin met zijn bureau een blijvende ambitie om te vernieuwen en voortdurend op zoek te gaan naar nieuwe initiatieven en uitdagingen. Door toe te treden als proud member of Tiger Business Lounge wil hij met zijn bureau een bescheiden bijdrage leveren om Planet IFFR nog een beetje mooier te maken.


Meer info over het IFFR >


welcome-to-planet-iffr-2017

Op zoek naar een creatief Rotterdams bureau?

Bel dan met 010-4114050 of stuur een bericht

Maak afspraak

Contactgegevens

Reclameloods Rotterdam B.V.

reclamebureau - ontwerpbureau

Bezoekadres:
Puntegaalstraat 469 • 3024 EB Rotterdam

Postadres:
Postbus 34056 • 3005 GB Rotterdam

T: +31(0)10 - 411 40 50
E: studio@reclameloods.nl

K.v.K. Rotterdam nr. 24418912
B.T.W. nr. NL8182.83.142.B.01