Jaarverslag laten maken
met unieke vormgeving

jaarverslag-laten-maken-ontwerp-reclameloods-rotterdam

Een mooi ontwerp voor uw jaarverslag

Eerlijk is eerlijk. Negen van de tien jaarverslagen zijn moeilijk leesbaar en zien er saai uit. Een gemiste kans vinden wij bij Reclameloods Rotterdam. Verover daarom de harten van uw stakeholders. Geef uw jaarverslag een creatieve boost. Kom langs en laat u inspireren.

Ervaar de energie van ons creatieve team

Voor concept én creatie van jaarverslagen werken gepassioneerde ontwerpers samen met de (financieel) copywriters. In co-creatie met onze klanten bepalen wij voor jaarverslagen de thematiek, structuur, inhoud, verhaallijn, tone-of-voice, infographics, fotografie, ontwerp en de financiële verantwoording. Het geheel leest als één verhaal en sluit aan op uw bedrijfsidentiteit, merkverhaal en contentstrategie.

Van traditioneel naar spannend jaarrapport

Tijdens de samenwerking leert u ons kennen als een praktisch, inspirerend, goed georganiseerd en eigenzinnig bureau waarmee u makkelijk schakelt. Ons team werkt vanaf één locatie aan de Puntegaalstraat in Rotterdam.
De kwaliteit van het artwork en de planning verliezen wij niet uit het oog. De corporate identity van uw bedrijf vertalen wij door naar een onderscheidend tekst-beeld-verhaal dat leest als een pageturner.

Jaarverslag als website of klassieke ‘hard copy’ uitgave?

Beide communicatiemiddelen kennen voor- en nadelen.

Pluspunt van uw digitale jaarverslag:
24/7 aanwezigheid op het internet en de meetbaarheid van de tekst- en beeldcontent. Met de juiste social media aanpak stimuleren van traffic naar het jaarverslag.
> bekijk een digitaal jaarverslag met gebruik van iconen en infographic

Pluspunt van ‘hard copy’ jaarverslag:
Minder vluchtig. Lezer neemt langer de tijd om het verhaal tot zich te nemen.
> bekijk een 'hard copy' jaarverslag

Beeldmateriaal zoals foto’s en infographics komen beter tot zijn recht. Druktechnieken en papierkeuzes geven uw jaarverslag extra karakter.

Met onze ervaring ontwerpen wij uw jaarverslag met enthousiasme.

Digitaal jaarverslag als strategie monitor

Wij vinden het niet meer van deze tijd uw stakeholders alleen te informeren over de periode die achter u ligt. Gebruik het online jaarverslag als strategie monitor door de site - binnen de gekozen thema’s - te verrijken met actuele content over het reilen en zeilen nu en in de toekomst. Op deze wijze werkt u aan de autoriteit en reputatie van uw organisatie. Bovendien is het meetbaar.


Uiteraard vergt dit organisatie. Onze contentmanagers helpen u graag op weg. Periodiek onderhoud nemen wij graag voor u uit handen.

 

Wilt u een jaarverslag laten ontwerpen?


Bel 010-4114050      stuur ons een bericht