infographics

jaarverslag 2019 WOW infographic

Infographic met overzicht jaarverslag 2019 voor Platform WOW van Rijkswaterstaat. Jaar in beeld in één oogopslag vormgegeven in het jaarrapport door kleur en diverse iconen.

Iedere afzonderlijke afbeelding verwijst naar uitgebreide informatie op de website van WOW.

bekijk de website

platform-wow-jaarverslag-infographic

Zo profileer je jouw VO school! - infographic (onderwijs)

VO scholen hebben te kampen met een sterke krimp. Hidden Champion begeleidt deze scholen met een speciaal opgezette strategie. De white paper hierover is op te vragen via de site van Hidden Champion.
De infographic laat d.m.v. een zandloper de input zien richting de focus en vervolgens hetgeen VO scholen kunnen oppakken voor een betere profilering.

Infographic gemaakt in opdracht van Hidden Champion.

VO-scholen-profileren

Bouwbedrijf Bakker Arkel - infographic COVID-19 (B2B - bouw)

Drie infographics die zowel bewoners als medewerkers van Bouwbedrijf Bakker Arkel uitleg geven over contactloos onderhouden, contactloos repareren en contactloos bouwen tijdens COVID-19.

Deze infographics maken onderdeel uit van een grotere campagne die wij samen met onze marketeer Joeri Brugman hebben uitgevoerd.

bakker-arkel-infographic-3

GGZ Nederland - infographics (zorg)

Voor GGZ Nederland hebben wij in opdracht van Hidden Champion een tweetal infographics gemaakt. De infographics geven een overzicht in vogelvlucht van de jaarrekening 2019 en van het jaarverslag 2019. De infographics werden toegevoegd aan het GGZ jaarverslag dat werd geschreven door Hidden Champion en waarvoor Reclameloods het concept en ontwerp bedacht.

bekijk het ggz jaarverslag

ggz-nl-jaarverslag-in-vogelvlucht

&beyond sales engineers - infographic (B2B)

In drie stappen wordt de essentie van &beyond weergegeven; meten, rapporteren, verbeteren. Een bureau voor online en offline verkoopoptimalisatie.

De infographic is een isometrische weergave. Een ruimtelijk figuur wordt afgebeeld in een plat vlak en geeft zo een goed overzicht van een situatie. Isometrie wordt ook vaak ingezet voor bepaalde werkprocessen (zie ook de isometrische tekening gemaakt door onze collega Bas van Houwelingen voor HP Products).

infographic-&beyond

Sintmaartenskliniek - infographics (zorg)

Voor het jaarlijks magazine van de Sintmaartenskliniek ‘Pijn bestrijding’ maakten wij een infographic.
Hierin komen o.a. fact & figures aan bod.

Daarnaast maakten wij ook een tevredenheidsonderzoek over de resultaten bij verwijzende huisartsen (zie afbeelding).

Wij hebben deze infographics gemaakt in opdracht van Hidden Champion.

bekijk case magazine 'PIJN'

tevredenheidsonderzoek-infographic

Politie Rotterdam - infographic (overheid)

Voor de jaarlijkse gebiedsscan van de politie ‘Eenheid Rotterdam’ bedachten wij een strategie die het invullen en het lezen van de gebiedsscan zeer eenvoudig maakt. Door het invullen van vooraf vastgelegde velden en het slepen van de juiste pictogrammen worden processen zo versneld. Onze collega Bas van Houwelingen maakte een prachtig nieuwe stijl van iconen, kleuren en vormen passend bij de huisstijl van de politie.

lees meer over deze case

infographic-ondermijnen-politie-rotterdam

YETS - infographic (stichting)

Infographic voor de Stichting YETS die het toekomstbeeld laat zien tot en met 2024. Na eerst de wensen te hebben besproken en vervolgens de conceptschets te hebben gemaakt is de infographic in detail uitgevoerd door onze collega Bas van Houwelingen.

lees meer over deze case

yets-foundation-infographic-1

Analytics Consulting

Een grafische weergave over analytics consulting. Deze afbeelding werd geplaatst bij een blog over dit onderwerp.

De grafische weergave is getekend door onze collega Bas van Houwelingen.

Analytics-Consulting-infographic

Atlas college - infographic (onderwijs)

Een infographic die een overzicht geeft van het jaarverslag 2019 waarin cijfers over medewerkers, de strategische koers, de middelen en de resultaten. De infographic is tot stand gekomen door samenwerking met Hidden Champion.

atlas-college-infographic

Op zoek naar iconen, pictogrammen of infographics?


Bel 010-4114050      stuur ons een bericht

Bel 010 411 40 50