Logo en huisstijl ontwerp

Bofas adviseurs & accountants

Na een naamswijziging heeft Reclameloods Rotterdam voor Bofas een nieuw logo ontworpen en de bijbehorende huisstijl. Het ontworpen beeldmerk staat voor de werkzaamheden die Bofas doet. Het beeldmerk geeft structuur aan, in afmetingen, in plaats en in kleur. Niet direct zichtbaar maar wel aanwezig. Net als de opdrachten die Bofas krijgt. Door de specialistische kennis van Bofas, zaken herkennen en structuur geven die anderen niet gelijk waarnemen.
Structuur die vervolgens weer terug te vinden is in de huisstijldragers.

portfolio-logo-huisstijl-identity-bofas-adviseurs-accountants

Rhythm

Logo, huisstijl en website ontwerp voor Rhythm.

Rhythm is een initiatief van de onderzoeksgroep CHOIR van de Universiteit Twente en ORTEC, en gebruikt wetenschappelijke kennis op het gebied van zorglogistiek om te komen tot in de praktijk implementeerbare oplossingen. Rhythm helpt hiermee zorginstellingen de besturing van hun dienstverleningsprocessen te optimaliseren. 

bekijk de website

rhythm-ontwerp-logo-1

WD People

Ontwerp voor logo en huisstijl voor WD People, landelijk opererende arbeidsbemiddelaar voor functies vanaf MBO- tot WO-niveau.
De huisstijl is toegepast op website, presentatiemappen en de directe huisstijl van briefpapier en visitekaartjes.

bekijk hier de case

wd-people-ontwerp-logo-1

ISA online marketing

Nieuw logo voor ISA online marketing, het bureau dat zorgt voor meer bezoekers en meer klanten voor bedrijven en ondernemers die willen groeien.

isa-online-markering-ontwerp-logo-1

assortment algorithms

Logo, huisstijl en website ontwerp voor Assortment x Algorithms.
Assortment x Algorithms biedt Algorithms as a Service (AaaS) aan om retailers en fabrikanten te helpen bij de gegevensgestuurde assortiments- en productlijnplanning.

bekijk de website

assortment-algorithms-ontwerp-logo-1

van Ooijen Gouda

Ontwerp voor een nieuw logo na naamswijziging met bijpassende huisstijl. De huisstijl is o.a. doorgevoerd in briefpapier en visitekaartje en zal in de toekomst verder worden toegepast in het wagenpark en website.

Van Ooijen Gouda is aannemer in wegenbouw en railinfrastructuur.

bekijk hier de case

portfolio-logo-huisstijl-identity-van-ooijen-gouda-wegenbouw-railinfra

BN Café

Grafisch ontwerp van logo en huisstijl voor BN Café. Interactieve en energieke talkshow voor bouwers van Nederland.

bn-cafe-ontwerp-logo-1

HC&H Connect

Ontwerp voor logo en huisstijl voor HC&H Connect.

hcenh-connect-ontwerp-logo-1

Twinss VvE beheer

Voor Twinss VvE beheer, klant sinds 2009, hebben wij een nieuwe corporate identity ontworpen en ontwikkeld.

Het voormalige logo (ontwerp Reclameloods) voldeed nog steeds, echter de visie van Twinss VvE beheer voor de langere periode riep om een nieuw gezicht. Persoonlijker, warmer, toegankelijker. Ons team van ontwerpers ging met deze kernwoorden aan de slag.

De kleuren in het beeldmerk staan voor energie-zon [geel], water [blauw], bomen-natuur [groen], stedelijk [grijs], personen [oranje]. Samen voor de leefomgeving en zijn/haar bewoners.

bekijk hier de case

twinss-vve-beheer

Duprofa Dutch Property Management

Ontwerp van logo en bijpassende huisstijl voor Duprofa Dutch Property Management.

bekijk hier de case

portfolio-logo-huisstijl-identity-duprofa-dutch-property-management

Love for leadership

Ontwerp van corporate identity.
Logo, stationary, beeldelementen - iconen en website.

bekijk de website

portfolio-logo-huisstijl-identity-love-for-leadership

De Fiscale Zaak

De Fiscale Zaak Rotterdam

Ontwerp van logo en bijpassende huisstijl voor 'De Fiscale Zaak'. Eenvoud en vertrouwen staan centraal in dit logo-ontwerp. Het logo is luchtig en transparant. Modern ontworpen typografie in combinatie met een klassieke schreef.

bekijk de website

huisstijl-de-fiscale-zaak-dfz-rotterdam

Logo en huisstijl vormen de basis van ieder bedrijf. Reclameloods Rotterdam besteedt bijzonder veel aandacht aan het grafisch ontwerp van uw corporate identity. Voor gevestigde bedrijven die op zoek zijn naar vernieuwing, soms het restylen van logo en huisstijl en voor startende bedrijven. Het neerzetten van een nieuw merk.

Een logo straalt uit waar het bedrijf voor staat; persoonlijkheid, warmte, zakelijk, frivool, modern, klassiek. Zoveel mogelijkheden. Samen met u doorlopen wij graag het ontwerpproces en komen zo tot dat unieke ‘gezicht’ van uw bedrijf door een goed design waarbij met nauwkeurigheid aandacht wordt gegeven aan typografie, kleur en vorm.

Met deze elementen komen alle overige communicatie-uitingen aan bod zoals templates voor Powerpoint en Word, look & feel van uw website, jaarverslag, brochures en email handtekening.

Huisstijlhandboek
Nadat logo, huisstijl en huisstijlelementen zijn ontworpen is het, zeker bij grotere bedrijven, verstandig een huisstijlhandboek te maken. Hierin worden alle elementen van logo en huisstijl vastgelegd. Denk aan typografie, kleur en gebruik van het logo. Wat mag wel en wat niet. Zo blijft de huisstijl consistent wanneer meerdere mensen communicatie uitingen verzorgen.

bekijk logo's door de jaren heen door reclameloods 

Op zoek naar een nieuwe corporate identity?


Bel 010-4114050      stuur ons een bericht

Bel 010 411 40 50