Logo en huisstijl ontwerp grafisch design

Houben Architectuur

Voor Hélène Houben van Houben Architectuur hebben wij de corporate identity ontworpen. Het logo en de huisstijl
 passen geheel bij het werk wat Hélène maakt. 

Bekijk ook de website die wij hebben ontworpen > www.houbenarchitectuur.nl

Houben architectuur in Rotterdam werkt met veel plezier aan uiteenlopende plannen, vanaf initiatief- en haalbaarheidsonderzoeken tot en met de realisering en oplevering van gebouwen. Stedenbouwkundige opgaven, woningbouw, combinatiegebouwen, stedelijke inbreidingen en particuliere (ver-) bouwplannen behoren tot het opdrachtenpakket.

ontwerp-logo-huisstijl-houben-architectuur

Platform WOW (Water Ontmoet Water) - overheid

Ontwerp logo en huisstijl voor Platform WOW.


Platform WOW (Water Ontmoet Water) - overheid
23-wow

Datri connecting companies

Ontwerp logo en huisstijl voor Datri.

datri-connecting-companies

Mostert De Winter

Voor Mostert De Winter hebben wij een geheel nieuwe corporate identity ontworpen. Een huisstijl die verder gaat dan alleen een nieuw logo. Het nieuwe ontwerp van het logo, typografie en beeldelementen hebben wij verder vertaald naar de directe huisstijl (briefpapier, visitekaartje en envelop), brochures, standbouw, wagenpark en website.

Mostert De Winter maakte deel uit van de Koninklijke BAM groep en is nu overgenomen door de firma Krinkels B.V. uit Breda.

Mostert De Winter is gespecialiseerd in groen op daken en tegen gevels, zowel binnen als buiten. Het beeldmerk is dan ook gebaseerd op de groene tinten, die je op de groene daken terugvindt. De vormen laten het aanzicht op een gebouw zien van boven en van de zijkant.

mostert-de-winter-groen-op-hoog-niveau

Modern Paint Concepts

Ontwerp logo en huisstijl.

modern-paint-concepts-huisstijl

Catchup

Worlds greatest invention Catchup. Design van logo en huisstijl.

huisstijl-catchup-worlds-greatest-invention

De Fiscale Zaak

De Fiscale Zaak Rotterdam

Ontwerp van logo en bijpassende huisstijl voor 'De Fiscale Zaak'. Eenvoud en vertrouwen staan centraal in dit logo-ontwerp. Het logo is luchtig en transparant. Modern ontworpen typografie in combinatie met een klassieke schreef.

huisstijl-de-fiscale-zaak-dfz-rotterdam

Hypotrust hypotheken

Restyle logo Hypotrust en ontwerp corporate identity.

hypotrust-hypotheken

Platform WOW 10 jaar

Ontwerp logo 10 jaar Platform WOW.

platform-wow-10-jaar

Jouéco

Totaal concept voor het houten speelgoedmerk Jouéco.

joueco-houten-speelgoed

Logo en huisstijl vormen de basis van ieder bedrijf. Reclameloods Rotterdam besteedt bijzonder veel aandacht aan het grafisch ontwerp van uw corporate identity. Voor gevestigde bedrijven die op zoek zijn naar vernieuwing, soms het restylen van logo en huisstijl en voor startende bedrijven. Het neerzetten van een nieuw merk.

Een logo straalt uit waar het bedrijf voor staat; persoonlijkheid, warmte, zakelijk, frivool, modern, klassiek. Zoveel mogelijkheden. Samen met u doorlopen wij graag het ontwerpproces en komen zo tot dat unieke ‘gezicht’ van uw bedrijf door een goed design waarbij met nauwkeurigheid aandacht wordt gegeven aan typografie, kleur en vorm.

Met deze elementen komen alle overige communicatie-uitingen aan bod zoals templates voor Powerpoint en Word, look & feel van uw website, jaarverslag, brochures en email handtekening.

Huisstijlhandboek
Nadat logo, huisstijl en huisstijlelementen zijn ontworpen is het, zeker bij grotere bedrijven, verstandig een huisstijlhandboek te maken. Hierin worden alle elementen van logo en huisstijl vastgelegd. Denk aan typografie, kleur en gebruik van het logo. Wat mag wel en wat niet. Zo blijft de huisstijl consistent wanneer meerdere mensen communicatie uitingen verzorgen. 

Contactgegevens

Reclameloods Rotterdam B.V.

reclamebureau - ontwerpbureau

Bezoekadres:
Puntegaalstraat 469 • 3024 EB Rotterdam

Postadres:
Postbus 34056 • 3005 GB Rotterdam

T: +31(0)10 - 411 40 50
E: studio@reclameloods.nl

K.v.K. Rotterdam nr. 24418912
B.T.W. nr. NL8182.83.142.B.01


Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt voor onze nieuwsbrief, die wij maximaal 2x per maand versturen.