Iconen en pictogrammen

Bouwbedrijf Bakker Arkel - iconen brochure ‘grenzeloos onderhoud’ (B2B - bouw)

Voor alle onderwerpen in de brochure ‘grenzeloos onderhoud’ zijn er iconen ontworpen geheel passend bij de totale uitstraling van de huisstijl. Uitgangspunt voor de iconen is het beeldmerk van het logo en de kleurstelling. 

bekijk deze case

iconen-bouwbedrijf-bakker-arkel-1

ROKT - iconen voor campagne ‘jij rokt’ (overheid)

Ter ondersteuning van de campagne ‘jij rokt’ zijn er een aantal iconen gemaakt. De iconen werden o.a. gebruikt online en op ansichtkaart en posters.
ROKT is een traineeship civiele techniek.

lees meer over logo en huisstijl

iconen-rokt-rijkswaterstaat

Giesbers Rotterdam - iconen (B2B - bouw)

Een duidelijk en zeer herkenbare stijl van iconen ontworpen; passend bij de nieuwe corporate identity van Giesbers Rotterdam. Het beeldmerk uit het logo van Giesbers Rotterdam met de rechthoekige vormen was hiervoor het uitgangspunt. 

De skyline van Rotterdam wordt toegepast op diverse uitingen en maakt Giesbers hiermee nog meer herkenbaar.
ontwerp-iconen-bouwbedrijf-giesbers-rotterdam

DWG (B2B)

Voor DWG engineering specialist maakten wij diverse iconen en animaties die helpen bij het laden van vloeibare stoffen. Zij maken deel uit van een door DWG ontwikkelde app waarbij veiligheid en functionaliteit voorop staan.

De iconen en animaties zijn gemaakt door onze collega Bas van Houwelingen.
dwg-ontwerp-iconen

Sintmaartenskliniek - iconen (zorg)

Voor een tevredenheidsonderzoek van de Sintmaartenskliniek over resultaten ‘verwijzende huisartsen’ maakten wij een aantal iconen die later zijn verwerkt in een infographic.

bekijk ook de infographic
ontwerp-iconen-zorginstelling-sint-maartenskliniek-nijmegen

Pluimen (B2C)

Ontwerp van pictogrammen ter ondersteuning van de teksten van o.a. mogelijkheden, het bestelproces en het inwisselen van de Pluimen cadeaubon.
iconen-ontwerp-pluimen

POLITIE regio Rijnmond - iconen en beeldpresentatie (overheid)

Voor de politie ‘eenheid rotterdam’ hebben wij de jaarlijkse gebiedsscan visueel aantrekkelijk gemaakt. Zowel voor het lezen van de scan als voor het invullen.

Iconen en pictogrammen spelen hierbij een uiterst belangrijke rol. Voor het geheel is een geheel nieuwe stijl ontworpen in vorm en kleur.

bekijk deze case

iconen-politie-eenheid-rotterdam-rijnmond

CXO | software - iconen ter verduidelijking van de media strategie (B2B - ICT)

Aanvullend aan de fris zakelijke huisstijl van CXO | software zijn er iconen ontworpen die toepasbaar zijn in whitepapers, brochures en offertes en die gebruikt gaan worden in de social media strategie.

iconen-cxo-software

YETS foundation - iconen en infographic (stichting)

Ontwerp van iconen die met elkaar deel uitmaken van een infographic die het toekomstbeeld laten zien van de stichting tot 2024 en de verre toekomst. Iconen zijn gemaakt door onze collega Bas van Houwelingen.

bekijk deze case

iconen-yets-foundation

Daka Sport - ontwerp iconen marketing (retail)

Ontworpen iconen stijl voor interne marketing communicatie van Daka Sport in Rotterdam. In ieder icoon komen gelijke schuine vormen terug die we ook herkennen in de lijnenstructuur van het logo.

daka-ontwerp-iconen-marketing

Dokters van Nu - pictogrammen (zorg)

Pictogrammen set ter verduidelijking van de teksten die gebruikt worden op de website van huisartsenpraktijk Dokters van Nu. Daarnaast zijn de 5 pijlers vormgegeven als abstracte elementen.

bekijk deze case

iconen-dokters-van-nu-2

Atlas College - iconen

Ontwerp van een iconen stijl voor scholengemeenschap. De iconen zijn met elkaar toegepast in een infographic over het jaarverslag.

iconen-atlas-college

Op zoek naar iconen, pictogrammen of infographics?


Bel 010-4114050      stuur ons een bericht

Bel 010 411 40 50