brochure ontwerp portfolio

Mostert De Winter

Ontwerp, opmaak en laten drukken van de Modulo Green brochure van Mostert De Winter.

mostertdewinter-brochure

Checkmark brochure

Voor Checkmark, een werving & selectie bureau gespecialiseerd in de chemie & levenswetenschappen, hebben we een nieuwe brochure ontworpen. Doel van deze brochure, potentiële laboranten, QA officers, sales engineers en onderzoeks techneuten, kennis te laten maken met Checkmark.

folder-checkmark

Platform WOW brochure

Ontwerp en opmaak van brochure. 

20151002-ontwerp-opmaak-brochure-platform-wow

Cardialysis

Ontwerp en opmaak van een vijftal bedrijfs brochures. 

cardialysis-1

Pante Fashion Brochure

Ontwerp en opmaak van een product brochure in de mode / fashion branche.

Voor het Engelse modemerk Pante hebben wij i.s.m. het Londense Studio 1 Fashion een mode brochure ontworpen en opgemaakt. De fotografie is gedaan in Londen bij Studio 1 Park Royal. 

De brochure is geplaatst op ISSUU en zal in Engeland ook in gedrukte vorm te zien zijn.

Bekijk de online brochure hier >

pante-fashion-brochure

Baby & Tiener productbrochure

Voor Baby & Tiener Megastores, speciaalzaak in babyartikelen, ontwerpen wij maandelijks diverse folders, welke online en offline gebruikt worden. Baby & Tiener Megastores richt zich momenteel vooral op online strategie. De folders zijn dan ook te vinden in apps als Reclamefolder.nl.

Uiteraard wordt de offline media niet vergeten, zoals deze dikke brochure vol met nieuwe producten op gebied van baby- en kleuterartikelen. Zoals de nieuwste kinderwagens, babykamers, kinderstoelen en nog veel meer.

glossy-baby-en-tiener-store

Business-to-business brochure

Ondanks het digitale tijdperk worden er nog steeds bedrijfsbrochures ontworpen en gerealiseerd in papieren vorm. Door de vele online communicatie waarop alle bedrijfsinformatie wordt geplaatst lijkt er meer behoefte aan de offline variant van de brochure. Niet alleen als alternatief maar juist als aanvulling op de website en sociale media. Als bedrijf laat je daadwerkelijk iets achter bij de klant en blijf je daarmee nog langer zichtbaar dan wanneer je alleen verwijst naar je website. Een ‘echte’ brochure is prettig om te bekijken en te lezen en door de vele mogelijkheden in drukwerk kun je brochures nog verder ‘aankleden’ met glanslaminaat of matlaminaat, spot UV en natuurlijk de keuze aan vele papiersoorten. Met een goed ontworpen brochure maak je het onderscheid.
Reclameloods Rotterdam verzorgt het grafisch ontwerp van brochures in zowel concept, ontwerp als content. Wij helpen u graag met het opzetten van de structuur, kunnen de teksten voor u verzorgen en beeldmateriaal zoals foto’s en infographics.


Retail brochure

Reclameloods Rotterdam maakt voor retailers brochures die gedrukt worden voor huis-aan-huis verspreiding maar ook worden ingezet als digitale versie. De consument kan hier eenvoudig doorheen scrollen, aanbiedingen vergroten en direct doorklikken naar de website om artikelen te bekijken. Waar het vroeger de ‘agressieve’ aktiekranten waren wordt nu steeds vaker gekozen voor een brochure met een nettere uitstraling en minder aanbiedingen. Duidelijk en direct zichtbaar op het internet.Op zoek naar een creatieve partner? 
Bel dan met 010-4114050 of stuur een bericht

Maak afspraak

Contactgegevens

Reclameloods Rotterdam B.V.

reclamebureau - ontwerpbureau

Bezoekadres:
Puntegaalstraat 469 • 3024 EB Rotterdam

Postadres:
Postbus 34056 • 3005 GB Rotterdam

T: +31(0)10 - 411 40 50
E: studio@reclameloods.nl

K.v.K. Rotterdam nr. 24418912
B.T.W. nr. NL8182.83.142.B.01