Hypotrust
hypotheken

Restyle logo Hypotrust en ontwerp corporate identity

We hebben een grondige vernieuwing uitgevoerd van de huisstijl van Hypotrust, beginnend met een frisse en moderne herziening van hun logo qua kleuren en ontwerpstijl. Deze transformatie is naadloos doorgevoerd in alle aspecten van hun corporate identiteit.

Naast het vernieuwen van de kernaspecten van de huisstijl, zoals visitekaartjes, briefpapier en enveloppen, hebben we ook een reeks nieuwe sjablonen ontworpen voor presentaties en documenten in PowerPoint en Word. Verder hebben we nieuwe ontwerpen gemaakt voor product- en rentebladen, evenals een productcatalogus. Ons werk omvatte ook de ontwikkeling en implementatie van een digitale handtekeningsoplossing, een visueel aantrekkelijk ontwerp voor nieuwsbrieven en de invoering van een onderscheidende beeldtaal met pictogrammen.

De nieuw leven ingeblazen huisstijl is naadloos geïntegreerd in de Hypotrust-website en hun verschillende socialmediaplatforms, waardoor een consistente en aantrekkelijke merkpresentatie wordt gewaarborgd op alle contactpunten.bekijk hier de case

Reclameloods Rotterdam B.V.

reclamebureau - ontwerpbureau

Bezoekadres:
Puntegaalstraat 469 • 3024 EB Rotterdam

Postadres:
Postbus 34056 • 3005 GB Rotterdam

T: +31(0)10 - 411 40 50
E: studio@reclameloods.nl

K.v.K. Rotterdam nr. 24418912
B.T.W. nr. NL8182.83.142.B.01

verstuur