10 jaar Reclameloods Rotterdam

10 jaar Reclameloods... dat is wel een bijzondere dag waard! Zaterdag 9 december 2017 vierden we dat met het hele team. En waar kan je zoiets beter vieren dan in onze geliefde tweede stad... Parijs.


Rotterdam Centraal - Rond 9 uur vertrok de Thalys richting Parijs. Een comfortabele reis. Tijd voor een gesprekje, een dolletje en uiteraard een croissantje met een snelle kop koffie van 300 km/h. Zo snel als het landschap aan ons voorbij zoefde, zo snel arriveerden wij op Gare du Nord. Edwin en Cora hadden een echt Frans restaurant op het oog, waar we na ongeveer 20 minuten wandelen door verrassende steegjes aankwamen.Bouillon Chartier, opgericht in 1896 voor de Franse arbeiders, trekt dagelijks zo'n 1500 gasten en het is dan ook niet zo gek dat je 30 tot 60 minuten in de rij staat. Twee tafels gevuld met lekkernijen, omringd door creatieven en bediend door un serveur Parisien. Beter kan het niet.

Met volle buikjes trokken wij verder, op naar de Eiffeltoren. Speciaal voor onze Abby; zij was voor het eerst in Parijs en dus zag zij de Eiffeltoren nog nooit in volle glorie. Nadat we uit het metrostation kwamen liep Edwin met Abby richting Trocadéro. Abby met haar ogen dicht, nadat ze mocht kijken pinkte ze een traantje weg. En zij was niet de enige. Prachtig om te zien. Na wat fotosessies vertrok het gezelschap richting Galerie Lafayette, via Au General Lafayette voor een drankje en vanuit daar terug naar Gare du Nord. De dag was zo kort maar leek heel lang. 10 jaar oud en iedere dag weer vers

Het lijkt nog als de dag van gisteren dat Reclameloods op 1 augustus 2007 het levenslicht zag. Edwin en Wilco begonnen destijds in het antikraak gebouw aan de Zalmstraat. Na 2 jaar ruilden we de Zalmstraat in voor de Puntegaalstraat. Het oude belastingkantoor dient nog steeds als het vertrouwde onderkomen voor ons creatieve team.

Op naar de volgende 10 jaar.

Bekijk meer foto's op onze facebook pagina.

Salut.