Bedrijfsfilm laten maken door Reclameloods?

Bij een bedrijfsfilm gaat het om het vertellen van uw verhaal. Zorgen voor interesse bij uw kijkers. Wij denken mee in dit proces. Samen formuleren we een begin, midden en eind, die daardoor verpakt wordt in een waardevol beeldverhaal.

Met een pakkende bedrijfsfilm geeft u antwoorden op vragen, maar schept u ook verwachting bij uw kijkers. En dat gemaakt door een team die ook op grafisch gebied met u meedenkt.

Naast alle content die we maken, zijn bedrijfsfilms een perfecte match. De kennis in het grafisch vormgeven, conceptontwikkeling in combinatie met video zorgen voor concrete en op maat gemaakte eindresultaten.

Bedrijfsfilms… een beeldverhaal maken doe je niet zomaar

Als organisatie heeft u een verhaal te vertellen. Dat is zeker. Met personeel over de vloer en een interessante strategie komt u al snel uit op het idee van een bedrijfsfilm. Maar hoe verpakt u dat in een interessant beeldverhaal?

Bij het maken van een bedrijfsfilm verpakt u uw verhaal in een begin, midden en eind. Klinkt logisch, maar is vaak moeilijk om te zetten in actie. Wat vertelt u bijvoorbeeld als eerst? En wat als laatst? Welke boodschap wilt u uiteindelijk achterlaten?

Wij denken met u mee binnen het hele proces. Van de denkwijze binnen uw organisatie tot de uiteindelijke productie van de film.

 

Vrijblijvend in gesprek met Reclameloods?

Jazeker, dat kan op onze Rotterdamse locatie met een kop koffie of thee of gewoon een glas water. Uiteraard kan het ook via een videoverbinding als dat uw voorkeur heeft!


Bel 010-4114050      stuur ons een bericht

Reclameloods Rotterdam B.V.

reclamebureau - ontwerpbureau

Bezoekadres:
Puntegaalstraat 469 • 3024 EB Rotterdam

Postadres:
Postbus 34056 • 3005 GB Rotterdam

T: +31(0)10 - 411 40 50
E: studio@reclameloods.nl

K.v.K. Rotterdam nr. 24418912
B.T.W. nr. NL8182.83.142.B.01

verstuur