Een diepere benadering van bedrijfsstrategie

Bij Reclameloods geloven wij in een brede benadering van design en communicatie. Voor ons gaat het verder dan alleen grafisch ontwerp; bedrijfsstrategie staat altijd aan het begin van ons werk. Reclameloods biedt u daarom een laagdrempelige strategiesessie in samenwerking met strategisch marketingbureau ProudPepper.

Na deze sessie heeft u concrete inzichten in de vier belangrijke aspecten van uw organisatie:

  1. Waarom: Wat is jouw drijfveer? Iedereen heeft een reden om elke dag aan de slag te gaan.
    We duiken in jouw motivatie om te ontdekken wat jou en je bedrijf echt beweegt.
  2. Hoe: Bepaal wat jou onderscheidt van de rest. Wat is jouw troefkaart tegenover de concurrentie?
    We helpen je dit scherp te krijgen zodat je precies weet waarin je uitblinkt.
  3. Wat: Maak duidelijk wat je aanbiedt. Geen omwegen, gewoon recht voor z'n raap: wat zijn je diensten en hoe versterken die je positie in de markt?
  4. Kernwaarden: Definieer waar je voor staat. Dit zijn de waarden die richting geven aan al je zakelijke beslissingen, groot en klein.

De dag bestaat uit een strategische sessie met directie en management op locatie waarna we de rest van de dag besteden aan het uitwerken van een gedetailleerd rapport met onze bevindingen en aanbevelingen.
 
Deze inzichten vormen een perfect startpunt voor scherpe positionering, effectieve branding, het ontwikkelen van een passende huisstijl, krachtige social mediacampagnes, informatieve infographics, en een onderscheidende propositie.
 
Transformeer uw bedrijf met deze strategische sessie tot een merk met impact. 

Vrijblijvend in gesprek met Reclameloods?


Jazeker, dat kan op onze Rotterdamse locatie met een kopje koffie, espresso, thee, water of één van onze heerlijke (afwisselende) limo's zoals een Ginger Beer, Pink Grapefruit Soda of iets anders.

Bel 010-4114050      stuur ons een bericht