Contentonderhoud website

Ervan uitgaande dan uw website op orde is, er de juiste content in staat, de juiste fotografie met omschrijvingen, de descriptions en titels voor de SEO perfect zijn, dan bent u goed bezig. Maar hoe gaat het verder? Wekelijks onderhoud is noodzakelijk. Het schrijven van nieuwe content, actueel blijven, het bijhouden van de SEO, blogs en/of nieuwsberichten schrijven. U heeft er een dagtaak aan.

En toch is dat noodzakelijk. De investering die u gedaan heeft in uw (nieuwe) website wordt teniet gedaan als u na de livegang niet genoeg aandacht geeft aan uw website. Die aandacht kost tijd, veel tijd. Tijd die u niet altijd voldoende beschikbaar heeft. Wij kunnen u daarbij helpen. Wij kunnen dat deels zelf oppakken maar hebben daarbij zeker ook uw hulp nodig. U weet tenslotte het meest over uw vak. Samen met uw kennis kunnen we ervoor zorgen dat uw website de wekelijkse aandacht krijgt die het nodig heeft.

Wij kunnen aan de hand van uw input, goed lopende verhalen schrijven, wij kunnen er beeld bij maken (fotografie, pictogrammen, infographics). Wij schrijven de bijpassende descriptions zodat ook de SEO op orde blijft.

contentonderhoud aan uw website

Deze werkzaamheden kunt u laten lopen via een contentonderhoud strippenkaart. Voordeel is dat er niet voor iedere handeling een factuur hoeft te worden gemaakt. Iedere handeling die wordt verricht aan uw website houden wij netjes bij op uw strippenkaart.


Wilt u ook een strippenkaart voor contentonderhoud aan uw website?

Vul dan onderstaand contactformulier in of bel direct.

Reclameloods Rotterdam B.V.

reclamebureau - ontwerpbureau

Bezoekadres:
Puntegaalstraat 469 • 3024 EB Rotterdam

Postadres:
Postbus 34056 • 3005 GB Rotterdam

T: +31(0)10 - 411 40 50
E: studio@reclameloods.nl

K.v.K. Rotterdam nr. 24418912
B.T.W. nr. NL8182.83.142.B.01

verstuur