Ontwerp infographics voor SwitcH2

Proces produceren NH3 en H2 op een FPSO

Ontwerp en realisatie van een 6-tal infographics voor SwitcH2 waarin het proces wordt uitgelegd van het produceren van NH3 (ammonia) en H2 (groene waterstof) op een FPSO (Floating Production, Storage and Offloading). Een enorm schip dat op zee groene waterstof maakt door gebruik te maken van energie via windmolenparken. 

 


De 6 infographics laten achtereenvolgens het FPSO schip met het offshore windmolenpark zien, de productie van H2 en NH3 aan boord van de FPSO, de offloading van H2 d.m.v. gasleidingen in de zee naar het vaste land en het gebruik ervan in de industrie, de offloading van NH3 van de FPSO naar een shuttle carrier, het gebruik van NH3 in de industrie en de link tussen de FPSO en windmolenparken en zonnepanelen die op het vaste land staan.

SwitcH2 BV is opgericht door 2 veteranen in de offshore wereld van olie, gas en duurzame energie gecombineerd met 5 decennia ervaring in engineering, project management, uitbesteding en financiering van grote infrastructuur projecten.

Hun specifieke ervaring omvat het ontwerp en de succesvolle oplevering van FPSO's, boorschepen, installatieschepen, offshore kranen en duurzame energiesystemen.

 

Vrijblijvend in gesprek met Reclameloods?


Jazeker, dat kan op onze Rotterdamse locatie met een kopje koffie, espresso, thee, water of één van onze heerlijke (afwisselende) limo's zoals een Ginger Beer, Pink Grapefruit Soda of iets anders.

Bel 010-4114050      stuur ons een bericht