ontwerp infographics, iconen
en pictogrammen

Verteerbaar maken van saaie verhalen

Maak lange, complexe en saaie verhalen 'verteerbaar' met een infographic. Prettiger te bekijken en te 'lezen' en de boodschap komt sneller binnen.

De illustrators van Reclameloods Rotterdam geven kracht aan uw verhaal door op maat ontworpen infographics, pictogrammen en iconen passend binnen uw huisstijl. Lettend op kleur, stijlelementen en beeldtaal.

Een infographic wordt gebruikt om duidelijkheid te geven over processen en gebeurtenissen. Door een combinatie van tekst, beeld, illustratie, kleur en getallen ontstaat er een beeldverhaal dat bijna in één oogopslag de essentie laat zien van de inhoud van bijvoorbeeld een rapport, regelgeving, nieuwsartikel of (financieel) jaarverslag. Infographics geven op eenvoudige en prettige wijze inzicht in soms complexe vraagstukken of gebeurtenissen.

bekijk ons portfolio

 

Iconen en pictogrammen

Een icoon en pictogram laat in één afbeelding aan de toeschouwer zien waar deze naar toe moet, of welke handeling er van hem verwacht wordt. Pictogrammen kunnen in één afbeelding direct zeggen waar soms meerdere woorden of zinnen voor nodig zijn.Infographics, iconen en pictogrammen worden ingezet als visuele beeldtaal en bieden zo heldere informatie voor de gebruiker.

bekijk ons portfolio

Op zoek naar iconen, pictogrammen of infographics?


Bel 010-4114050      stuur ons een bericht


Bel 010 411 40 50