Reclameloods Rotterdam
ontwerpt uw logo en huisstijlConcept en ontwerp van logo, beeldmerk en huisstijl

Top in het ontwerpen van logo's en huisstijlen. Niet zomaar een plaatje maar ontwerpen met een verhaal en gedachten passend bij uw bedrijf tot in ieder detail. Een bedrijfslogo staat voor hetgeen uw bedrijf moet uitstralen, het is 'het gezicht' van het bedrijf. Een eigen unieke corporate identity. [bekijk ook logo ontwerpen door de jaren heen]
Het grafisch ontwerpen van logo, beeldmerk en huisstijl beperkt zich niet alleen tot briefpapier, envelop, visitekaartjes en html email handtekening maar vertalen wij ook naar website, brochures, bedrijfsmagazines, advertenties, interne en externe communicatie zoals Powerpoint presentaties en social media.

Daarnaast heeft corporate identity te maken met identiteit, vertrouwen, behoefte, waarden, manier van leven; en de manier waarop zich dat uit in de communicatie. Als ontwerpers maken we deze waarden zichtbaar in de gewenste en benodigde uitingen.

Nadat het logo is ontworpen, wordt het logo samen met typografie, kleur en beeldelementen toegepast in de gehele huisstijl. Afhankelijk van de grootte van het bedrijf kan de toepassing bijzonder uitgebreid zijn.
Zo wordt iedere toepassing apart ontworpen met één doel, een uniforme uitstraling van het bedrijf.
Het is raadzaam in een huisstijlhandboek alle uitingen vast te leggen zoals typografie, vorm, kleur, juiste gebruik van logo en fotografie. Zo blijft, ook als meerdere mensen binnen één bedrijf communicatie-uitingen maken, de huisstijl behouden zoals deze is ontworpen.

bekijk ons portfolio


Restylen van bedrijfslogo, beeldmerk en huisstijl

Soms is een logo verouderd, niet meer van deze tijd, maar het loslaten ervan is niet altijd eenvoudig. Restylen van een logo naar de huidige tijd is dan noodzakelijk. Reclameloods Rotterdam neemt uw bedrijf onder de loep en bekijkt o.a. aan de hand van uw kernwaarden, activiteiten en doelgroep wat de mogelijkheden zijn om uw bedrijf nieuw op de kaart te zetten. Op basis daarvan restylen wij uw logo, beeldmerk en huisstijl. Of maken we dit compleet nieuw, zodat het weer matcht bij het merk dat u zo zorgvuldig heeft opgebouwd en u uw bedrijf professioneel kan positioneren. Branding en herpositioneren van uw bedrijf en uw merk, is het realiseren van de perfecte combinatie tussen look & feel en content.


Ontwerpen van logo's voor producten en nieuwe productlijnen

Veel communicatie-uitingen zijn voorzien van een logo en beeldmerk. Denk aan kledingmerken, speelgoed, innovatieve technologie, verpakkingen. Ook hierbij is het belangrijk een goede visuele uiting te hebben. Daarbij hoort een logo en bijpassende huisstijl. Voorbeelden hiervan vindt u op onze website.
Eenheid van uitstraling is van essentieel belang voor uw product, dienst en bedrijf.

Nieuwe bedrijfsnaam, productnaam, pay-off en slogan

Conceptdenkers en creatieven van Reclameloods bedenken namen voor bedrijf en product. Unieke namen waarbij leesbaarheid en uitspraak een belangrijke rol spelen. Korte en krachtige namen. De juiste associatie met de dienstverlening en het soort product. Wij bedachten o.a. de naam Jouéco voor een houten speelgoedlijn, verantwoord speelgoed waarbij kwaliteit voorop staat. Een lijn met inmiddels meer dan 50 artikelen en verkrijgbaar in heel Europa. Voor een bedrijf gespecialiseerd in lokale heffingen en milieubelastingen bedachten wij de naam 'De Fiscale Zaak'. Wij helpen u graag met het bedenken van uw bedrijfsnaam en sterke merknaam en een bijpassende slogan of pay-off passend bij uw dienstverlening.

Op zoek naar een nieuwe corporate identity?


Bel 010-4114050      stuur ons een bericht

Bel 010 411 40 50