Grafisch ontwerp
logo en huisstijlConcept en ontwerp van logo, beeldmerk en huisstijl

Corporate identity heeft alles te maken met identiteit, vertrouwen, behoefte, waarden, manier van leven; en de manier waarop zich dat uit in de communicatie. Als ontwerpers maken we deze waarden zichtbaar in de gewenste en benodigde uitingen.

Het ontwerpen van logo, beeldmerk en huisstijl vertalen wij naar website, social media, directe huisstijldragers (briefpapier, envelop, visitekaartjes en html email handtekening) brochures, bedrijfsmagazines, advertenties, interne en externe communicatie en jaarverslagen.


[bekijk ook logo ontwerpen door de jaren heen]

Huisstijlhandboek

Het is zinvol in een huisstijlhandboek (brandbook) alle uitingen vast te leggen zoals typografie, vorm, kleur, het juiste gebruik van logo en fotografie. Zo blijft, ook als meerdere mensen binnen één bedrijf communicatie-uitingen maken, de huisstijl behouden zoals deze is ontworpen.

bekijk ons logo en huisstijl portfolio


Restylen van bedrijfslogo, beeldmerk en huisstijl

Soms is een logo verouderd, niet meer van deze tijd, maar het loslaten ervan is niet altijd eenvoudig. Restylen van een logo naar de huidige tijd is dan noodzakelijk. Reclameloods Rotterdam neemt uw bedrijf onder de loep en bekijkt o.a. aan de hand van uw kernwaarden, activiteiten en doelgroep wat de mogelijkheden zijn om uw bedrijf nieuw op de kaart te zetten. Op basis daarvan restylen wij uw logo, beeldmerk en huisstijl. 
Branding en herpositioneren van uw bedrijf en uw merk, is het realiseren van de perfecte combinatie tussen look & feel en content.

Huisstijl vernieuwen met behoud van uw logo

Wanneer u als bedrijf tevreden bent over uw logo, maar niet over de bijbehorende huisstijl, dan kan Reclameloods een geheel nieuwe huisstijl ontwikkelen en deze doorvertalen naar alle denkbare communicatie-uitingen.

Ontwerpen van logo's voor producten en nieuwe productlijnen

Veel communicatie-uitingen zijn voorzien van een logo en beeldmerk. Denk aan kledingmerken, speelgoed, innovatieve technologie, verpakkingen. Ook hierbij is het belangrijk een goede visuele uiting te hebben. Daarbij hoort een logo en bijpassende huisstijl. Voorbeelden hiervan vindt u op onze website.
Eenheid van uitstraling is van essentieel belang voor uw product, dienst en bedrijf.

Nieuwe bedrijfsnaam, productnaam, pay-off en slogan

Conceptdenkers en creatieven van Reclameloods bedenken namen voor bedrijf en product. Unieke namen waarbij leesbaarheid en uitspraak een belangrijke rol spelen. Korte en krachtige namen. De juiste associatie met de dienstverlening en het soort product. Wij bedachten o.a. de naam Jouéco voor een houten speelgoedlijn, verantwoord speelgoed waarbij kwaliteit voorop staat. Een lijn met inmiddels meer dan 50 artikelen en verkrijgbaar in heel Europa. Voor een bedrijf gespecialiseerd in lokale heffingen en milieubelastingen bedachten wij de naam 'De Fiscale Zaak'. Wij helpen u graag met het bedenken van uw bedrijfsnaam en sterke merknaam en een bijpassende slogan of pay-off passend bij uw dienstverlening.

Op zoek naar een nieuwe corporate identity?


Bel 010-4114050      stuur ons een bericht

 

Lees meer over:

corporate design