Marketing campagne UPARQ

Voor UPARQ hebben wij de afgelopen maanden een marketing campagne opgezet met name gericht op social media. Doel van de campagne was om de garageboxen in de nieuwe vestiging in Bergen op Zoom te verhuren en/of te verkopen. Om dit te bereiken hebben we een sterke uitstraling ontworpen die samen met tekst en fotografie de potentiële klanten aanspreekt.

social media campagne voor uparq


Over UPARQ

UPARQ is opgericht met de missie om vrijheid te creëren voor ondernemers, particulieren en investeerders door ruimte te bieden. Ze hebben de ambitie om een ​​inspirerende en duurzame locatie te creëren waar iedereen zich prettig voelt. De op maat gemaakte garageboxen van hoge kwaliteit geven eigenaren de mogelijkheid om een ​​werkruimte te creëren, hun hobby uit te oefenen, hun caravan te parkeren of hun goederen op te slaan. UPARQ heeft momenteel vestingen in Hellevoetsluis en Bergen op Zoom.


Brochure

Naast de social media campagnes hebben we ook een verkoopbrochure gemaakt voor UPARQ Bergen op Zoom.

Bekijk de brochure op ISSUU

 

brochure uparq


Fotografie

In samenwerking met onze partner Friszbee fotografie hebben we op de locatie van UPARQ in Hellevoetsluis gefotografeerd. Naast de standaard overzichtsfoto's van de opslagunits hebben we een aantal mensen geportretteerd die een opslagunit hebben op de locatie. Al deze mensen gebruiken de units op een andere manier. De één stalt zijn camper daar en de ander klust aan zijn auto.

Bekijk meer foto's van UPARQ

 fotografie uparq

Gebruikte disciplines:

  • Strategie
  • Communicatie
  • Vormgeving
  • Fotografie

 

Vrijblijvend in gesprek met Reclameloods?


Jazeker, dat kan op onze Rotterdamse locatie met een kop koffie of thee of gewoon een glas water. Uiteraard kan het ook via een videoverbinding als dat uw voorkeur heeft!

Bel 010-4114050      stuur ons een bericht

Reclameloods Rotterdam B.V.


Puntegaalstraat 469 • 3024 EB Rotterdam

T: +31(0)10 - 411 40 50
E: studio@reclameloods.nl

K.v.K. Rotterdam nr. 24418912
B.T.W. nr. NL8182.83.142.B.01

verstuur