Nieuwe corporate identity Nsecure

Ontwikkeling website Nsecure op basis van powerpoint presentatie


Nsecure is marktleider op het gebied van toegangsbeveiliging en access control. "Laat dat zien in de look & feel, de teksten en de techniek op de nieuwe website!" Dat was de briefing vanuit Nsecure.
Voorafgaand aan de website werd een uitgebreide powerpoint presentatie gemaakt die in eerste instantie het verhaal van Nsecure moest gaan vertellen voor de afdeling sales. Deze salespresentatie werd de basis voor de navigatiestructuur van de nieuwe website www.nsecure.nl.

Creatie en bouw website Nsecure


Na invulling van het contentplan volgde ontwerp en look & feel van meerdere templates, het ontwikkelen van een beeldbank (fotografie, infographics en iconen) en het schrijven van Nederlandse en Engelse webteksten (inclusief alt tags, links en snippets voor de vindbaarheid). Vervolgens werd er een start gemaakt met de bouw van de site door onze webontwikkelaars, het plaatsen van alle teksten en beelden in het gebruiksvriendelijke contentmanagementsysteem en het koppelen aan Google Webmaster Center. Juni 2018 ging de site live.

ontwerp en realisatie nsecure website

 

Restyling logo & huisstijl


Gedurende het webproject kwam Nsecure met een aanvullend verzoek; een complete restyling van logo en huisstijl. Wat volgde was een doorvertaling naar briefpapier, digitale nieuwsbrief, e-mail handtekening, whitepaper, case studies, powerpoint presentaties, led-boarding bij voetbalclubs en infographics.

 nsecure restyling logo

ontwikkeling iconen voor nsecure

 

Contentstrategie


Momenteel werken we aan een contentstrategie en een contentagenda die ervoor moet zorgen dat de conversie van de site het komende jaar gaat toenemen.

Door nauwe samenwerking tussen Nsecure, Reclameloods Rotterdam en Hidden Champion kwam dit project in 4 maanden tot stand.

 

Meer weten?

Reclameloods Rotterdam
studio@reclameloods.nl
010 411 40 50

Hidden Champion
contact@hiddenchampion.nl
010 411 40 50

Reclameloods Rotterdam B.V.

reclamebureau - ontwerpbureau

Bezoekadres:
Puntegaalstraat 469 • 3024 EB Rotterdam

Postadres:
Postbus 34056 • 3005 GB Rotterdam

T: +31(0)10 - 411 40 50
E: studio@reclameloods.nl

K.v.K. Rotterdam nr. 24418912
B.T.W. nr. NL8182.83.142.B.01

verstuur