Ontwerp en realisatie website Dammers bouw

Rotterdams bouwbedrijf

Voor het Rotterdamse bouwbedrijf Dammers Bouw hebben wij een nieuwe website gerealiseerd. Een informatieve website over de werkzaamheden en de geschiedenis van Dammers. En ja, iedereen kent Dammers. Die rode busjes, je ziet ze overal.

 

De opdracht was duidelijk maar uitdagend. "Wij willen een moderne website zonder fotografie". En dat was de uitdaging. Het gebruik van foto's ligt uiteraard voor de hand. Je laat mooie projecten zien en je bent bijna klaar. Na onze brainstormsessie, die we altijd voorafgaand aan het ontwerpproces houden, kwamen illustraties naar voren. Illustraties van gebouwen uit het Rotterdamse. De perfecte oplossing.

Social Media management

Voor Dammers Bouw verzorgen wij ook het complete social media pakket. Iedere week maken wij meerdere berichten op de social kanalen die volgens een contentkalender zijn vastgelegd. Een contentkalender maken wij over het algemeen voor 3 tot 6 maanden vooraf, dat is heel fijn om mee te werken. Uiteraard is er altijd ruimte om tussendoor nog last-minute een bericht te plaatsen wat over een actualiteit gaat.

Bent u nu nieuwsgierig geworden over hoe wij uw social media kanalen kunnen verbeteren? Lees dan verder op de pagina social media marketing en neem contact met ons op.

 

Vrijblijvend in gesprek met Reclameloods?


Jazeker, dat kan op onze Rotterdamse locatie met een kopje koffie, espresso, thee, water of één van onze heerlijke (afwisselende) limo's zoals een Ginger Beer, Pink Grapefruit Soda of iets anders.

Bel 010-4114050      stuur ons een bericht