Ontwerp en realisatie nieuwe website UPARQ

Volledig Google proof

Voor UPARQ hebben wij onlangs een nieuwe website ontwikkeld. Zoals altijd ontwerpen en bouwen wij onze websites responsive en zijn ze volledig Google proof. UPARQ heeft garageboxen te huur en te koop op meerdere locaties in het westen van Nederland.

 

UPARQ is een relatief nieuwe speler op de markt en is flink aan het uitbreiden. Met de komst van het nieuwe park in Hoogvliet en nieuwe parken in de toekomst, besloot de directie dat de website vernieuwd moest worden. Moderner, overzichtelijker en gebruiksvriendelijker in de back-end.

De relatie tussen UPARQ en Reclameloods is al enige jaren goed te noemen en vandaar kregen wij de gunning van dit mooie project. Samen met het creatieve team en Shannon en Joost van UPARQ werd er begonnen aan het wireframe, in onze ogen een onmisbaar element. Dit wireframe (draadmodel) maken wij als een echte klikbare website zonder vormgeving. Zo ontstaat er vroeg in het proces een duidelijk beeld hoe de navigatie verloopt. 

Beschikbaarheidsmodule

Speciaal voor het park in Hoogvliet hebben wij een beschikbaarheidsmodule ontwikkelt. Het park, wat op dit moment gebouwd wordt en medio 2024 opengaat, hebben wij als een isometrische tekening ontworpen. De bezoeker van de website kan zien welke garageboxen er nog beschikbaar zijn d.m.v. duidelijk kleurgebruik. 

 

Vrijblijvend in gesprek met Reclameloods?


Jazeker, dat kan op onze Rotterdamse locatie met een kopje koffie, espresso, thee, water of één van onze heerlijke (afwisselende) limo's zoals een Ginger Beer, Pink Grapefruit Soda of iets anders.

Bel 010-4114050      stuur ons een bericht