29 april 2017

Ontwerp mindmap Platform WOW

Platform WOW heeft ons de opdracht gegeven om een mindmap te maken, die op een eenvoudige en overzichtelijke wijze laat zien hoe de samenwerkingen in de thema's verlopen tussen de deelnemende organisaties en de partners.

Middels een duidelijke structuur en ontwerp van iconen voor de thema's is er een mindmap uit gekomen die tevens naadloos in de bestaande huisstijl van Platform WOW past.


Platform WOW (Wegbeheerders Ontmoeten Wegbeheerders en Water Ontmoet Water) stelt de samenwerking tussen beheerders van de (vaar)wegen en het watersysteem van rijk, provincies, gemeenten, waterschappen en haven- en drinkwaterbedrijven centraal. WOW organiseert de ontmoeting tussen de beheerders van alle niveaus. Om elkaar te leren kennen, te inspireren door kennisuitwisseling en discussie en door gezamenlijke activiteiten uit te voeren. Kijk voor meer informatie op www.platformwow.nl.

ontwerp mindmap platform wow

ontwerp mindmap iconen platform wow

Andere projecten voor Platform WOW

Reclameloods Rotterdam werkt al enige tijd voor Platform WOW. De afgelopen jaren hebben we vele projecten samen mogen doen. Hieronder een drietal voorbeelden daarvan.

20151002-ontwerp-opmaak-brochure-platform-wow-kl

Brochure ontwerp voor de landelijke WOW dag op 1 oktober jl.

facsheets-wow-kl

Factsheets ontwerpen voor regio bijeenkomsten.

wow-rapport-kl

Rapport voor de WOW prijsvraag 2011.