03 juli 2017

Update vanuit de studio

De zomervakantie staat bijna voor de deur. Af en toe denken we al aan een authentiek Frans dorpje of een Italiaans strandje. Maar op dit moment zijn we nog in volle vaart aan het bedenken, ontwerpen en bouwen van mooie dingen.

Welkom

Met trots heten wij Mampaey Offshore Industries en Rehamij Nederland BV welkom als klant van Reclameloods. Voor Mampaey Offshore Industries zijn we reeds bezig met het ontwerpen van een reeks nieuwe brochures. Voor Rehamij Nederland BV starten wij met het ontwerpen van de huisstijl en een daarbij passende huisstijl manual.

Waar wordt nu aan gewerkt?

Wij zijn onder andere bezig met het afronden van een aantal websites die we hebben ontworpen voor wijnspeciaalzaak Chateautjes uit het Oude Noorden, Modern Paint Concepts, Love for Leadership en A. Nobel & Zn. Voor deze laatste website fotograferen wij producten en maken we sfeerfotografie van magazijn en kantoor.

Binnenkort zullen we deze websites toevoegen aan ons portfolio.

Stage
Afgelopen vrijdag was de laatste stagedag van onze Melissa. Melissa gaat nu vakantie vieren en daarna verder met haar opleiding.

In augustus verwelkomen wij twee nieuwe stagiaires. Lizzy en Levi. Zij zullen ons team komen versterken tot medio januari 2018.


Reclameloods Rotterdam B.V.

reclamebureau - ontwerpbureau

Bezoekadres:
Puntegaalstraat 469 • 3024 EB Rotterdam

Postadres:
Postbus 34056 • 3005 GB Rotterdam

T: +31(0)10 - 411 40 50
E: studio@reclameloods.nl

K.v.K. Rotterdam nr. 24418912
B.T.W. nr. NL8182.83.142.B.01

verstuur