one page website

One-page website voor start-ups

Het starten van een nieuw bedrijf brengt kosten met zich mee, bijvoorbeeld voor de ontwikkeling van uw logo of een huisstijl. 
Uiteraard wilt u vanaf dag één zichtbaar zijn op het internet met een professionele website. Maar daar wilt u niet de hoofdprijs voor betalen. Dat hoeft ook niet, want met een compacte website kun u uw bedrijf veelal prima presenteren. De site moet natuurlijk wel voldoen aan de spelregels van Google, zodat de site goed geïndexeerd wordt. Responsive is dan uiteraard een voorwaarde. Bij Reclameloods bouwen we ook one-page-websites binnen een gebruiksvriendelijk CMS. Wilt u later uw site uitbreiden? Dan regelen we dat voor u. 

Website voor tijdelijke acties en campagnes

De single-page-website is ook een prima 'tool' om in te zetten tijdens een campagne. Wilt u tijdelijk een product of dienst promoten? Met een 'losse' website kunt u snel het internet op, zonder dat u de bedrijfswebsite hoeft om te bouwen. De site is dan vindbaar met een 'eigen url'. Door een doorlink te plaatsen op uw bedrijfswebsite en social media, neemt de kans toe op traffic naar uw actie-website.

 

Snel live met uw site voor snelle zichtbaarheid?

U wilt liever gisteren dan vandaag het internet op met de site. Dat begrijpen wij. De one-page-website is daarvoor ook de oplossing. Reclameloods Rotterdam zorgt dat uw site snel 'live' gaat. Op zo'n pagina staan uw contactgegevens en een beknopte omschrijving van uw bedrijfsactiviteit. Vervolgens heeft u tijd om rustig na te denken over het uitgebreidere tekst/beeldverhaal op uw website. Want de creatie van een goede website vergt tijd en aandacht.

De voordelen van een one-page website op een rij?

Met een one page website kunt u compact en duidelijk het verhaal van uw bedrijf vertellen. Snel scrollen en een overzicht krijgen over uw bedrijf en diensten. Afhankelijk van hetgeen u heeft te vertellen kunt u dus kiezen voor een one page website.

Eenvoud
Een one-pager is minimalistisch van aard en bevat meestal slechts één pagina. Dit maakt het gemakkelijk te begrijpen en te navigeren voor gebruikers. Het vermijdt overbodige menu's, subpagina's en complexe navigatiestructuren.

Doelgerichtheid
Met een one-pager kun je je richten op een specifiek doel of bericht. Het kan handig zijn bij het promoten van een product, het verstrekken van belangrijke informatie over een evenement of het verzamelen van leads via een contactformulier. Het beperkte formaat dwingt je om je boodschap te vereenvoudigen en te concentreren op de essentie.

Snelle laadtijden
Aangezien een one-pager slechts uit één pagina bestaat, kan het in het algemeen sneller laden dan een volledige website met meerdere pagina's. Dit kan voordelig zijn om een goede gebruikerservaring te bieden, vooral op mobiele apparaten waar de laadtijd van pagina's van belang is.

Marketing en conversie
Een one-pager kan effectief zijn voor marketingcampagnes en het genereren van conversies. Door je boodschap te vereenvoudigen en te focussen op overtuigende elementen, zoals call-to-action knoppen of inschrijfformulieren, kun je gebruikers betrekken en hen aanzetten tot actie.

Tijdelijke projecten
Als je een kortlopend project of een tijdelijke actie hebt, kan een one-pager een snelle en gemakkelijke manier zijn om relevante informatie te presenteren. Het vereist minder tijd en middelen om te ontwikkelen en kan na afloop van het project gemakkelijk worden verwijderd.

Het is belangrijk om te benadrukken dat een one-pager niet altijd de beste keuze is. Als je uitgebreide inhoud, complexe navigatie of dynamische functionaliteit nodig hebt, kan een volledige website meer geschikt zijn. Het hangt af van het doel en de specifieke vereisten van het project.

 

Bel 010-4114050      stuur ons een bericht

Wij nemen snel contact met u op.