One page website Rotterdam

Een one pager is het ideale middel voor een tijdelijk website, bijvoorbeeld voor start-ups. Of een website om een actie mee te promoten.

Website voor start-up


Het starten van een nieuw bedrijf brengt kosten met zich mee, bijvoorbeeld voor de ontwikkeling van je logo of een huisstijl. 
Uiteraard wil je vanaf dag één zichtbaar zijn op het internet met een professionele website. Maar daar wil je niet de hoofdprijs voor betalen.
Dat hoeft ook niet, want met een compacte website kun je jouw bedrijf veelal prima presenteren. De site moet natuurlijk wel voldoen aan de spelregels van Google, zodat je goed geïndexeerd wordt. Responsive is dan uiteraard een voorwaarde. Bij Reclameloods bouwen we betaalbare one-page-websites binnen een gebruiksvriendelijk CMS. Wil je later je site uitbreiden? Dan regelen we dat samen met jou.
Website voor tijdelijke acties


De single-page-website is ook een prima 'tool' om in te zetten tijdens een campagne. Wil jij tijdelijk een product of dienst promoten? Met een 'losse' website kun je snel het internet op, zonder dat je de bedrijfswebsite hoeft om te bouwen. De site is dan vindbaar met een 'eigen url'. Door een doorlink te plaatsen op je bedrijfswebsite en je social media neemt de kans toe op traffic naar je actie-website.

Snel live met je site?
Je wilt liever gisteren dan vandaag het internet op met je site. Dat begrijpen wij. De one-page-website is daarvoor ook de oplossing. Reclameloods Rotterdam zorgt dat je site snel 'live' gaat met een homepage, als het moet binnen één dag. Op deze pagina staan je contactgegevens en een beknopte omschrijving van je bedrijfsactiviteit. Vervolgens heb je tijd om rustig na te denken over het uitgebreidere tekst/beeldverhaal op je website. Want de creatie van een goede website vergt tijd en aandacht.

Op zoek naar een creatief Rotterdams bureau?

Bel dan met 010-4114050 of stuur een bericht

Maak afspraak

Contactgegevens

Reclameloods Rotterdam B.V.

reclamebureau - ontwerpbureau

Bezoekadres:
Puntegaalstraat 469 • 3024 EB Rotterdam

Postadres:
Postbus 34056 • 3005 GB Rotterdam

T: +31(0)10 - 411 40 50
E: studio@reclameloods.nl

K.v.K. Rotterdam nr. 24418912
B.T.W. nr. NL8182.83.142.B.01