one page website

Website voor start-ups

Het starten van een nieuw bedrijf brengt kosten met zich mee, bijvoorbeeld voor de ontwikkeling van uw logo of een huisstijl. 
Uiteraard wilt u vanaf dag één zichtbaar zijn op het internet met een professionele website. Maar daar wilt u niet de hoofdprijs voor betalen. Dat hoeft ook niet, want met een compacte website kun u uw bedrijf veelal prima presenteren. De site moet natuurlijk wel voldoen aan de spelregels van Google, zodat de site goed geïndexeerd wordt. Responsive is dan uiteraard een voorwaarde. Bij Reclameloods bouwen we one-page-websites binnen een gebruiksvriendelijk CMS. Wilt u later uw site uitbreiden? Dan regelen we dat voor u.

 

Website voor tijdelijke acties en campagnes


De single-page-website is ook een prima 'tool' om in te zetten tijdens een campagne. Wilt u tijdelijk een product of dienst promoten? Met een 'losse' website kunt u snel het internet op, zonder dat u de bedrijfswebsite hoeft om te bouwen. De site is dan vindbaar met een 'eigen url'. Door een doorlink te plaatsen op uw bedrijfswebsite en social media, neemt de kans toe op traffic naar uw actie-website.

 

Snel live met uw site voor snelle zichtbaarheid?

U wilt liever gisteren dan vandaag het internet op met de site. Dat begrijpen wij. De one-page-website is daarvoor ook de oplossing. Reclameloods Rotterdam zorgt dat uw site snel 'live' gaat. Op zo'n pagina staan uw contactgegevens en een beknopte omschrijving van uw bedrijfsactiviteit. Vervolgens heeft u tijd om rustig na te denken over het uitgebreidere tekst/beeldverhaal op uw website. Want de creatie van een goede website vergt tijd en aandacht.

 

Kiest u voor een one page website Rotterdam?

Met een one page website kunt u compact en duidelijk het verhaal van uw bedrijf vertellen. Snel scrollen en een overzicht krijgen over uw bedrijf en diensten. Afhankelijk van hetgeen u heeft te vertellen kunt u dus kiezen voor een one page website.

Daarnaast is een one pager het ideale middel voor een tijdelijke website, bijvoorbeeld voor start-ups. Of een website om een actie mee te promoten.

 

Bel 010-4114050      stuur ons een bericht

Wij nemen snel contact met u op.

Bel 010 411 40 50