Ontwerp en realisatie website
Kansen voor West

Kansen voor West (KvW) geeft een impuls aan de regionale economie in de Randstad. Een economisch stimuleringsprogramma voor West-Nederland (Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland en de vier grootste steden Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht). In de regio wordt geïnvesteerd binnen zes specifieke doelstellingen.

Ontwerp en realisatie website Kansen voor West

Structuuradvies en wireframe

Door een enorm uitgebreid pakket aan content, waarbij deels werd uitgegaan van de vorige website (Kansen voor West II) was er behoefte aan een duidelijke indeling van de nieuwe website Kansen voor West III waar informatie op een snelle en eenvoudige manier gevonden kan worden en bezoekers gericht hun vragen en antwoorden kunnen vinden. Onze UX/UI designers zijn hiermee aan de slag gegaan, specifieke wensen zijn in kaart gebracht en op basis van het structuuradvies is een wireframe gemaakt. Via dit klikbare draadmodel heeft de klant zelf kunnen ervaren hoe het is om door de website heen te navigeren. 

Webdesign

Aan de hand van het draadmodel hebben wij het design gemaakt voor de nieuwe website. Na feedbackrondes van het Kansen voor West team en onderling overleg is het definitieve ontwerp door de webdevelopers omgezet in een gebruiksvriendelijke website geschikt voor alle devices.

Bekijk de website

Toegankelijkheid

Zowel in vorm als in techniek is er veel aandacht besteed aan de toegankelijkheid van de website.

Gebruikte disciplines:

  • Strategie
  • Communicatie
  • Vormgeving
  • UX/UI design
  • Fotografie

 

Vrijblijvend in gesprek met Reclameloods?


Jazeker, dat kan op onze Rotterdamse locatie met een kop koffie of thee of gewoon een glas water. Uiteraard kan het ook via een videoverbinding als dat uw voorkeur heeft!

Bel 010-4114050      stuur ons een bericht

Reclameloods Rotterdam B.V.


Puntegaalstraat 469 • 3024 EB Rotterdam

T: +31(0)10 - 411 40 50
E: studio@reclameloods.nl

K.v.K. Rotterdam nr. 24418912
B.T.W. nr. NL8182.83.142.B.01

verstuur