Ontwerp en realisatie website Oogkliniek Den Haag

De splinternieuwe Oogkliniek Den Haag biedt hoogwaardige oogheelkundige zorg. De oogartsen zijn ervan overtuigd dat ze vanuit een zelfstandig behandelcentrum patiënten beter en sneller kunnen helpen dan vanuit het ziekenhuis.

Reclameloods kreeg de opdracht om een toegankelijke website vorm te geven en te realiseren met alle informatie over de dienstverlening voor patiënten, het team en de visie. 

oogkliniek den haag ontwerp website

Structuuradvies en wireframe

De basis voor een duidelijke website is een overzichtelijke structuur, waarin de belangrijkste onderwerpen voor patiënten makkelijk zijn terug te vinden. Patiënten moeten intuïtief door een website navigeren, waarbij ze op de voor hen logische plekken de juiste informatie vinden. Bureau Hidden Champion deed hiervoor online onderzoek. Na akkoord op het structuuradvies volgde de opzet van een wireframe. Dit is een klikbaar navigatiemodel dat de klant in de gelegenheid stelt om zelf te ervaren of de route voor (toekomstige) cliënten logisch is.

Webdesign

Na goedkeuring van het wireframe werden enkele templates templates ontworpen en iconen om de vindbaarheid te vergroten op de homepagina.

Tekstschrijven

Alle teksten werden geschreven door een tekstschrijver bij onze partner Hidden Champion. De teksten zijn tot stand gekomen op basis van interviews en eigen research.

oogkliniek den haag ontwerp iconen

Fotografie en video

In de tussentijd organiseerden we een fotosessie met oogartsen en alle medewerkers. Daarnaast hebben we 3 video's gemaakt voor Oogkliniek Den Haag. Een algemene video (zie hieronder) en twee video's die het bezoekers makkelijker moet maken om naar de kliniek te lopen.

Bouw website

Onze webdevelopers verzorgden de technische bouw van de website binnen een gebruiksvriendelijk cms. Uiteraard is deze website ook responsive en is dus geschikt voor zowel desktop, tablets en smartphones.


Bekijk de website

  

Gebruikte disciplines:

  • Strategie
  • Communicatie
  • Vormgeving
  • Copywriting
  • UX/UI design
  • Fotografie
  • Videografie

 

Vrijblijvend in gesprek met Reclameloods?


Jazeker, dat kan op onze Rotterdamse locatie met een kop koffie of thee of gewoon een glas water. Uiteraard kan het ook via een videoverbinding als dat uw voorkeur heeft!

Bel 010-4114050      stuur ons een bericht

Reclameloods Rotterdam B.V.


Puntegaalstraat 469 • 3024 EB Rotterdam

T: +31(0)10 - 411 40 50
E: studio@reclameloods.nl

K.v.K. Rotterdam nr. 24418912
B.T.W. nr. NL8182.83.142.B.01

verstuur