Powerpoint presentatie
voor én door professionals

 

Verbluffende Powerpoint presentatie met veel ooh’s en aaah’s

Vrijwel iedereen weet wat Powerpoint is. Maar weinigen weten wat er mee mogelijk is. Uw publiek in vervoering brengen van uw plannen, uw ideeën en uw inzichten. Meer bereiken dan wat u nu gewend bent. Zelf uw presentatie aanpassen en er van versteld staan hoe schitterend het er uit ziet. Last minute aan te passen desnoods. Uw gedroomde doel bereiken. Met een professionele powerpoint presentatie veel ooh’s en aaah’s teweegbrengen. Een aantrekkelijk beeld. 

Templates ontworpen in uw eigen huisstijl

In Powerpoint presentaties moet een vaste lijn gevolgd worden, geheel volgens uw bedrijfshuisstijl. Vaste templates met diverse mogelijkheden zodat niet steeds het wiel opnieuw uitgevonden moet worden bij iedere presentatie. Templates waar vaste elementen een vaste plek krijgen. Denk aan de positie van logo, kopregel, afbeeldingen etc.
Reclameloods Rotterdam legt de richtlijnen voor u vast door templates te ontwerpen en bouwt hiermee een bibliotheek van slides op. Met deze slidebibliotheek kunt u eenvoudig nieuwe presentaties maken en zich daarmee concentreren op de inhoud. 

Grafisch ontwerp met veel extra's

Grafisch geperfectioneerd en in uw huisstijl, met iconen in uw eigen stijl, een infographic en unieke fotografie

Templates die wenselijk zijn in een powerpoint

- openingspagina met logo - titel - afbeelding
- template met tekst en afbeelding in diverse verhoudingen
- template met alleen tekst
- template met alleen beeld (infographics / fotografie / video)
- template voor tabellen, grafieken en diagrammen
- template met quote
- afsluitende template met contactgegevens 

Dynamische Powerpoint presentaties

Daarnaast maakt Reclameloods Rotterdam de powerpoint presentatie dynamisch waar dat nodig of wenselijk is.

Voor wie is de Powerpoint bedoeld?

Bij een Powerpoint presentatie gaat het er bovendien om voor wie de presentatie is, wat het doel is en wie het verhaal vertelt.
Een presentatie richting managementteam zal er anders uit zien dan een presentatie richting het IT team of bijvoorbeeld richting een klant. Dat vraagt om een verandering van slides of volgorde van slides. 

Met welk doel?

Het doel van de pp speelt een belangrijke rol in relatie tot de hoeveelheid informatie. Wil je een Powerpoint toesturen dan mag er meer tekst in staan, de Powerpoint heeft hiermee een informatieve functie. Is de Powerpoint bedoeld als presentatie gebruik dan zo min mogelijk tekst. Zodat mensen naar het verhaal van de persoon die presenteert luisteren.
De Powerpoint presentatie dient dan als ondersteuning van het verhaal. 

Indruk maken met een Powerpoint

Hoe dat mogelijk wordt: Vanaf de start nemen wij uw wensen door en bepalen we samen de inhoud. Vervolgens maken wij een draadmodel die de basis vormt van de Powerpoint presentatie. Wij kunnen ook uw vooraf gemaakte presentatie visueel én inhoudelijk toetsen. De presentatie wordt vervolgens door ons nieuw gemaakt en gepresenteerd. 

 

Op zoek naar een professionele Powerpoint?


Bel 010-4114050      stuur ons een bericht