Reclameloodst Koninklijke Spido verder

Grafisch partner

Sinds een maand zijn wij grafisch partner van de Koninklijke Spido, en daar zijn we best trots op. Wij gaan onder andere aan de slag met de huisstijl van de Spido om zo meer uniformiteit te creëren.
Een toffe case voor dit oer-Rotterdamse icoon.

Afgelopen maand maakten wij tal van uitingen, zoals ansichtkaarten, mailingkaarten, de nieuwe menukaart en advertenties. 

reclameloods en spido


Rotterdamse bedrijven en iconen

Als Reclameloods Rotterdam werken wij graag voor echte Rotterdamse bedrijven en iconen. Van retailers en attracties, tot aan gevestigde bedrijven. We houden van mooie dingen maken, en dan echte Rotterdamse ontwerpen, die passen bij onze bruisende, levendige en creatieve stad. Onze studio heeft een fantastisch uitzicht op Rotterdam, waardoor we onze targets met regelmaat van boven kunnen uitkiezen. 

Artwork viel in de smaak

Bij de Koninklijke Spido waren ze erg enthousiast over ons artwork van de Rotterdam Skyline. Een project waar we het afgelopen jaar veel tijd in hebben gestoken. Wij vonden het een eer om dit artwork ook in te zetten voor de Spido en hebben uiteraard nog wat wensen verder uitgewerkt.

 

Vrijblijvend in gesprek met Reclameloods?


Jazeker, dat kan op onze Rotterdamse locatie met een kop koffie of thee of gewoon een glas water. Uiteraard kan het ook via een videoverbinding als dat uw voorkeur heeft!

Bel 010-4114050      stuur ons een bericht

Reclameloods Rotterdam B.V.

reclamebureau - ontwerpbureau

Bezoekadres:
Puntegaalstraat 469 • 3024 EB Rotterdam

Postadres:
Postbus 34056 • 3005 GB Rotterdam

T: +31(0)10 - 411 40 50
E: studio@reclameloods.nl

K.v.K. Rotterdam nr. 24418912
B.T.W. nr. NL8182.83.142.B.01

verstuur