Schol Vastgoedadvies
ontwerp logo, huisstijl en onepager

Nieuwe branding en one-page website

De kracht van goede branding draagt bij aan een heldere positionering en vergroting van de zichtbaarheid in een competitieve markt. Het resultaat is een samenhangende en onderscheidende uitstraling die de waarden en visie van Schol Vastgoedadvies perfect weerspiegelt.

 


De opdracht omvatte de ontwikkeling van een nieuw logo, bijpassende huisstijl en een informatieve one-page website. Het nieuwe logo is ontworpen met een focus op moderniteit en toegankelijkheid, terwijl de gekozen kleurenpaletten en typografie de professionaliteit en betrouwbaarheid van Schol Vastgoedadvies versterken.

De bijpassende huisstijl is geïmplementeerd in alle communicatie-uitingen, van briefpapier tot powerpoint presentatie, waarbij elk element zorgvuldig is ontworpen om de visuele identiteit van Schol Vastgoedadvies te versterken. Deze consistente toepassing van de huisstijl zorgt voor een sterke en herkenbare merkpresentatie in de markt.

De ontwikkelde one-page website dient als een digitaal visitekaartje, waar potentiële cliënten en partners essentiële informatie kunnen vinden over Marco Schol, kerncijfers van het bedrijf, en recente transacties. De website is ontworpen met gebruikersgemak in gedachten, waarbij zowel esthetiek als functionaliteit de leidende principes waren.

Rotterdams vastgoed

Schol Vastgoedadvies, een echt Rotterdams kantoor gevestigd aan de Meent, houdt zich bezig met alle facetten van vastgoedadvies. Marco Schol is een verbinder die met zijn creativiteit denkt in oplossingen. Met zijn jarenlange ervaring, kennis en zijn uitgebreide netwerk is de oplossing altijd binnen handbereik.

 

 

Vrijblijvend in gesprek met Reclameloods?


Jazeker, dat kan op onze Rotterdamse locatie met een kopje koffie, espresso, thee, water of één van onze heerlijke (afwisselende) limo's zoals een Ginger Beer, Pink Grapefruit Soda of iets anders.

Bel 010-4114050      stuur ons een bericht