ssl certificaat voor uw website

Veilige verbinding op internet wordt beloond!Google heeft in 2018 besloten dat dataoverdracht op internet veiliger moet. Voorheen waren alleen de websites van organisaties, banken en webwinkels voorzien van een beveiligde verbinding. Deze veilige versleutelde verbinding wordt een SSL (Secure Sockets Layer) certificaat genoemd. Ieder dataverkeer tussen bezoekers en uw website dient versleuteld te worden verzonden, zodat deze informatie voor eventuele hackers die data onderscheppen, niet leesbaar is.


Betere ranking in Google met een SSL certificaat

Websites die voorzien zijn van een SSL certificaat worden, door middel van een betere ranking in de zoekresultaten, beloond door Google. Dus heel belangrijk, je kunt niet meer zonder (let wel: dit is slechts één van de vele tools die zorgen voor een betere ranking). Bovendien zorgt een SSL certificaat voor extra vertrouwen van bezoekers aan uw website.

Er zijn meerdere SSL certificaten verkrijgbaar, van éénvoudige websites tot webshops en complexe websites die gevoelige persoonlijke gegevens behandelen.
Heeft uw website nog geen SSL certificaat? Neem dan contact met ons op, zodat wij dit voor u in orde kunnen maken.

Wilt u meer informatie over een SSL certificaat voor uw website of meer informatie over vindbaarheid van uw website?

Reclameloods Rotterdam helpt u graag verder op weg.

Reclameloods Rotterdam B.V.

reclamebureau - ontwerpbureau

Bezoekadres:
Puntegaalstraat 469 • 3024 EB Rotterdam

Postadres:
Postbus 34056 • 3005 GB Rotterdam

T: +31(0)10 - 411 40 50
E: studio@reclameloods.nl

K.v.K. Rotterdam nr. 24418912
B.T.W. nr. NL8182.83.142.B.01

verstuur