Uw tenderdocument mooi vormgegeven

Als tendermanager weet u als geen andere hoe u - samen met het tenderteam – het inhoudelijke verhaal vertelt passend bij de uitvraag. Of u nu inschrijft voor één of meer percelen, u weet ook tot in detail welke speelruimte uw organisatie wordt geboden als het gaat om het aantal karakters voor tekst, het toepassen van de huisstijl en de creatie van grafische elementen die het geschreven woord ondersteunen. Voor de ‘finishing touch’ bij de grafische opmaak van uw tenderdocument kunt u vertrouwen op onze vormgevers.

Neem contact op voor meer informatie

 

Hoe onderscheidend is uw tenderdocument?


Om u te onderscheiden van de overige inschrijvers zoekt u uiteraard altijd naar mogelijkheden binnen de opgelegde randvoorwaarden. Wij kunnen u uitstekend van dienst zijn bij de grafische opmaak van uw tenderdocument, denken mee waar kansen liggen en zorgen voor praktisch ondersteuning. Proces en planning van uw tender


Vaak zijn we in het proces de laatste schakel en weten onder tijdsdruk – in co-creatie met u als opdrachtgever – een mooi eindproduct te produceren wat op tijd gereed is voor de upload. Geen deadline en feedbackronde met de klant is ons te gek. 

voorbeeld van een tender die mooi is vormgegeven

Oók Europese aanbesteding biedt mogelijkheden!


Omvangrijke aanbestedingen vanaf 5 ton bieden ogenschijnlijk weinig ruimte om u grafisch te onderscheiden. De richtlijnen zijn strikt én nauw. Toch zien we altijd mogelijkheden om uw organisatie zo goed mogelijk te presenteren. Door ons goed in te lezen in het tenderdocument en consequent op alle pagina’s typografie, witruimtes, marges en formaat toe te passen tillen we uw document naar een ‘next level’. Daar waar mogelijk gaan we aan de slag met kleur, kopjes, kolommen, grafieken en geïllustreerde uitleg. Door onze ervaring met tenderdocumenten voor diverse bouw- en infrabedrijven weten we hoe met ‘vormstijl’ de toekenning van punten positief kan beïnvloeden.


Onderhandse aanbesteding en Bidbook


Wilt u groots uitpakken bij een onderhandse aanbesteding of de ontwikkeling van een bidbook in tekst en beeld, dan zijn we als sparringpartner graag vanaf de eerste schets betrokken bij de ontwikkeling van het concept tot en met de uiteindelijke opmaak. We helpen bijvoorbeeld met infographics, explainables, plattegronden en procestekeningen. Tenderen als consortium


Wilt u tenderen als consortium, dan is het de kunst om de neuzen van alle betrokken bedrijven dezelfde kant uit te krijgen voor de aanpak van een tender. Onze art-director en contentmanager nemen graag plaats in uw tenderteam om te zorgen voor de juiste ideeën, uitstraling en aanpak.

Tender tekstschrijver nodig?


Voor de inzet van een tender tekstschrijver werken we nauw samen met het communicatiebureau Hidden Champion. Niet voor niets delen we één pand/studio aan de Puntegaalstraat in Rotterdam. De samenwerking kenmerkt zich door intensief contact tussen opdrachtgever, grafisch vormgever en tekstschrijver. Het resultaat: frisse en realistische ideeën, efficiënte werkprocessen en creativiteit. 

Interessante TenderNed aankondiging gezien?


Heeft u op tenderned.nl een interessante aankondiging voorbij zien komen? Overweegt u om in te schrijven? Bel of mail ons. Wij adviseren graag over de mogelijkheden om met een mooie grafische uitwerking te onderscheidende van de concurrerende inschrijvers.

Bel 010-4114050      stuur ons een bericht

Contactgegevens

Reclameloods Rotterdam B.V.

reclamebureau - ontwerpbureau

Bezoekadres:
Puntegaalstraat 469 • 3024 EB Rotterdam

Postadres:
Postbus 34056 • 3005 GB Rotterdam

T: +31(0)10 - 411 40 50
E: studio@reclameloods.nl

K.v.K. Rotterdam nr. 24418912
B.T.W. nr. NL8182.83.142.B.01


Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt voor onze nieuwsbrief, die wij maximaal 2x per maand versturen.

Bel 010 411 40 50