Uw tenderdocument visueel vormgegeven

Een aantrekkelijk, onderscheidend en duidelijk leesbaar tender document. Maak het verschil. Als tendermanager weet u als geen ander hoe u - samen met het tenderteam – het inhoudelijke verhaal vertelt passend bij de uitvraag. Of u nu inschrijft voor één of meer percelen, u weet ook tot in detail welke speelruimte uw organisatie wordt geboden als het gaat om het aantal karakters voor tekst, het toepassen van de huisstijl en de creatie van grafische elementen die het geschreven woord ondersteunen. Voor de ‘finishing touch’ bij de vormgeving van uw tenderdocument kunt u vertrouwen op onze vormgevers.

Neem contact op voor meer informatie

 

Een onderscheidend tender document

Om u te onderscheiden van de overige inschrijvers zoekt u uiteraard altijd naar mogelijkheden binnen de opgelegde randvoorwaarden. Wij kunnen u uitstekend van dienst zijn bij de grafische vormgeving van uw tender document, denken mee waar kansen liggen en zorgen voor praktisch ondersteuning. 

Proces en planning van uw tender


Vaak zijn we in het proces de laatste schakel en weten onder tijdsdruk – in co-creatie met u als opdrachtgever – een mooi eindproduct te produceren wat op tijd gereed is voor de upload. 

voorbeeld van een tender die mooi is vormgegeven

Oók Europese aanbesteding biedt mogelijkheden!


Omvangrijke aanbestedingen bieden ogenschijnlijk weinig ruimte om u in vormgeving te onderscheiden. De richtlijnen zijn strikt én nauw. Toch zien we altijd mogelijkheden om uw organisatie zo goed mogelijk te presenteren. Door ons goed in te lezen in de regels voor het tenderdocument en consequent op alle pagina’s typografie, witruimtes, marges en formaat toe te passen tillen we uw document naar een ‘next level’. Daar waar mogelijk gaan we aan de slag met kleur, kopjes, kolommen, grafieken en geïllustreerde uitleg. Door onze ervaring met tenderdocumenten voor diverse bouw- en infrabedrijven weten we hoe ‘vormstijl’ de toekenning van punten positief kan beïnvloeden.

Onderhandse aanbesteding en Bidbook


Wilt u groots uitpakken bij een onderhandse aanbesteding of de ontwikkeling van een bidbook in tekst en beeld, dan zijn we als sparringpartner graag vanaf de eerste schets betrokken bij de ontwikkeling van het concept tot en met de uiteindelijke opmaak. We helpen bijvoorbeeld met infographics, explainables, plattegronden en procestekeningen.

  

Interessante TenderNed aankondiging gezien?


Heeft u op tenderned.nl een interessante aankondiging voorbij zien komen? Overweegt u om in te schrijven? Bel of mail ons. Wij adviseren graag over de mogelijkheden zodat u zich met een mooi visueel vormgegeven document kunt onderscheiden van de concurrerende inschrijvers.

Bel 010-4114050      stuur ons een bericht

Reclameloods Rotterdam B.V.


Puntegaalstraat 469 • 3024 EB Rotterdam

T: +31(0)10 - 411 40 50
E: studio@reclameloods.nl

K.v.K. Rotterdam nr. 24418912
B.T.W. nr. NL8182.83.142.B.01

verstuur