Totaalaanpak voor TP Industrial Yarns

Alleen het logo van TP-Industrial Yarns bleef zoals het was. Verder hebben we zo'n beetje alles aangepast voor TP. Een nieuwe strategie en de gehele corporate identity. Startend met de realisatie van een nieuwe website. 
TP is leider op de wereldwijde markt voor industriële garens. TP ontwerpt een reeks hoogwaardige garenoplossingen die zijn gericht op het ondersteunen van de groei van hun klanten.

tp industrial ontwerp en realisatie website


Website ontwerp en bouw

Voor de nieuwe website werd eerst een klikbaar draadmodel gemaakt. In zo'n draadmodel komen alle onderwerpen aan bod waarover verteld moet worden en krijgen deze een plaats in de hoofdnavigatie en de subnavigatie. Templates worden vastgesteld en de posities van de diverse onderwerpen, tekst en beeld. Nadat de functionaliteit werd getest en goedgekeurd door de betrokken partijen is er een start gemaakt met het ontwerp van de website en hebben wij vervolgens de website gebouwd in een zeer gebruiksvriendelijk CMS. 
Bekijk de website.

Huisstijl verfrissen

Met de komst van de nieuwe website was ook de huisstijl toe een een verfrissing. Op basis van het logo van TP-Industrial Yarns en de huiskleuren zijn er nieuwe uitingen ontworpen. Resultaat hiervan is een frisse herkenbare huisstijl. In de huisstijl is een typisch weefpatroon verweven dat bijdraagt aan de herkenning van TP.

Vertaling naar brochure en social media

De nieuwe uitingen van TP zijn verwerkt in de nieuwe brochure die uitgereikt wordt op beurzen en wordt verstuurd naar potentials.
De posts voor social media zijn ook meegenomen en kregen een nieuw verfrissend en herkenbaar uiterlijk.

Ontwerp iconen

Passend in de nieuwe huisstijl van TP zijn er iconen ontworpen. De iconen bestaan uit een basis die is vormgegeven door één 'draad' waarin door toevoeging van lijnen de betekenis van ieder icoon ontstaat. 
Bekijk ook ons portfolio iconen.

Fotografie

Voor TP-Industrial Yarns hebben wij het team gefotografeerd en deze geplaatst op de website.
Bekijk het team van TP.

 

Vrijblijvend in gesprek met Reclameloods?


Jazeker, dat kan op onze Rotterdamse locatie met een kop koffie of thee of gewoon een glas water. Uiteraard kan het ook via een videoverbinding als dat uw voorkeur heeft!

Bel 010-4114050      stuur ons een bericht

Reclameloods Rotterdam B.V.

reclamebureau - ontwerpbureau

Bezoekadres:
Puntegaalstraat 469 • 3024 EB Rotterdam

Postadres:
Postbus 34056 • 3005 GB Rotterdam

T: +31(0)10 - 411 40 50
E: studio@reclameloods.nl

K.v.K. Rotterdam nr. 24418912
B.T.W. nr. NL8182.83.142.B.01

verstuur