Ontwerp brochure en one-page website

Reclameloods Rotterdam heeft, in samenwerking met ProudPepper, voor Van Aalsburg een one-pager website met bijbehorende brochure ontworpen en gerealiseerd voor hun unieke product 'De Oerhollandse Schutting' gemaakt van wilgentenen, een prachtig staaltje vakmanschap.  

 

De one-page website heeft als doel leads te genereren voor dit product. Via een online marketing campagne worden mensen naar de website geleid van waaruit geïnteresseerden de uitgebreide brochure aanvragen of direct een wilgentenen schutting kunnen bestellen om deze zelf te plaatsen of door Van Aalsburg te laten plaatsen.

De 'Oerhollandse Schutting' onderscheidt zich door zijn natuurlijke uitstraling en duurzaamheid. De schuttingen worden met zorg en vakmanschap gemaakt, waarbij gebruik wordt gemaakt van wilgentenen van eigen bodem. Het resultaat is een prachtig en tijdloos design dat perfect past in elke buitenomgeving.

Of je nu op zoek bent naar privacy, een sfeervolle afscheiding of een combinatie van beide, de 'Oerhollandse Schutting' biedt talloze opties om aan ieders specifieke wensen te voldoen. (Bekijk een andere case van Van Aalsburg.)

Met een one-pager kun je je richten op een specifiek doel of bericht. Het kan handig zijn bij het promoten van een product, het verstrekken van belangrijke informatie over een evenement of het verzamelen van leads via een contactformulier. Het beperkte formaat dwingt je om je boodschap te vereenvoudigen en te concentreren op de essentie.

Lees meer over one-pagers

  

Vrijblijvend in gesprek met Reclameloods?


Jazeker, dat kan op onze Rotterdamse locatie met een kopje koffie, espresso, thee, water of één van onze heerlijke (afwisselende) limo's zoals een Ginger Beer, Pink Grapefruit Soda of iets anders.

Bel 010-4114050      stuur ons een bericht

 

Reclameloods Rotterdam B.V.


Puntegaalstraat 469 • 3024 EB Rotterdam

T: +31(0)10 - 411 40 50
E: studio@reclameloods.nl

K.v.K. Rotterdam nr. 24418912
B.T.W. nr. NL8182.83.142.B.01

verstuur