Reclameloods Rotterdam ontwerpt en realiseert uw website

Webdesign, content en technische web oplossingen gaan hand in hand.

Webdesign, content en technische web oplossingen gaan bij Reclameloods Rotterdam hand in hand.

  • responsive
  • makkelijk in beheer
  • uniek ontwerp
  • visuele vormgeving en functionaliteit perfect met elkaar in balans
  • geen standaard templates
  • volledig passend binnen uw huisstijl
  • eigen framework CMS WYSIWYG 
  • of Wordpress

De eerste indruk moet direct aanslaan, een aantrekkelijke lay-out van de website en een grote usability waarin uw bezoekers prettig kunnen navigeren zonder zich in een doolhof te wanen.

Een responsive website die voor u ook aantrekkelijk is in prijs. Wij praten met u over het doel van de nieuwe website als onderdeel van uw marketing strategie. Na het bepalen van de strategie gaan we aan de slag met de content waarbij wij d.m.v. zoekwoorden-onderzoek letten op de vindbaarheid van uw website. Er wordt een draadmodel gemaakt en vervolgens gaan de webdesigners voor u aan het werk en verzorgen de webbouwers het technische gedeelte. Reclameloods Rotterdam denkt graag met u mee over deze totaalaanpak en geeft u advies. Dat is maatwerk websiteontwikkeling.


Ik wil graag meer weten over het laten bouwen van een website!

 

Een gebruiksvriendelijk CMS voor pagina beheer?

Daar kunnen we gerust met ja op antwoorden. Wij maken websites in zowel een eigen gebruiksvriendelijk CMS met WYSIWYG als in Wordpress. Nadat wij uw site hebben ontworpen en gebouwd, kunt u op eenvoudige wijze uw website voorzien van tekst en beeldmateriaal en/of aanpassen. Heeft u vragen over het CMS dan geven wij u graag uitleg, zodat u direct na oplevering van de website aan de slag kunt. Heeft u zelf even geen tijd, dan kunnen wij uw nieuwe site invullen met content. Vanzelfsprekend zorgen wij ook voor het onderhoudvan uw nieuwe website. 

  

Voor wie bouwen wij websites?

Voor iedereen die een professionele, perfect vormgegeven website wil met de juiste functionaliteit.
 Reclameloods Rotterdam werkt voor business to business, overheid, MKB, retail en non-profit organisaties. Zo ontstaat een grote diversiteit in websites die wij maken, allen met een specifieke uitstraling en functionaliteit. 

 

Portfolio

Bekijk een aantal door Reclameloods Rotterdam ontworpen websites in het portfolio.

Bekijk websites in ons portfolio

 Op zoek naar een nieuwe website?


Bel 010-4114050      stuur ons een bericht


Bel 010 411 40 50