Reclameloods Rotterdam ontwerpt en bouwt uw website waarbij structuur, vormgeving, ontwikkeling en functionaliteit perfect op elkaar zijn afgestemd.

Op zoek naar een
nieuwe website?


Bel met 010-4114050 óf mail 
voor een afspraak.

Wij nemen snel contact met u op.

Webdesign en content


Webdesign, content en technische web oplossingen gaan bij Reclameloods Rotterdam hand in hand. Responsive, makkelijk in beheer en uniek ontwerp van websites. Dit betekent voor ons dat grafisch ontwerp en functionaliteit perfect met elkaar in balans moeten liggen. Geen standaard templates. Altijd passend binnen uw huisstijl. De eerste indruk moet direct aanslaan, een aantrekkelijke lay-out van de website waarin uw bezoekers prettig kunnen navigeren zonder zich in een doolhof te wanen.Een responsive website die voor u ook aantrekkelijk is in prijs. Wij praten met u over het doel van de nieuwe website als onderdeel van uw marketing strategie. Na het bepalen van de strategie gaan we aan de slag met de content waarbij wij d.m.v. zoekwoorden-analyse letten op de vindbaarheid van uw website. Vervolgens gaan de webdesigners voor u aan het werk en verzorgen de webbouwers het technische gedeelte. Reclameloods Rotterdam denkt graag met u mee over deze totaalaanpak en geeft u advies. Dat is maatwerk websiteontwikkeling.

 

Ik wil graag meer weten over het laten bouwen van een website!

 


Een gebruiksvriendelijk CMS voor pagina beheer?

Daar kunnen we gerust met ja op antwoorden. Door ons gebruiksvriendelijk CMS met WYSIWYG (what you see is what you get) kunt u, nadat wij uw site hebben ontworpen en gebouwd, op eenvoudige wijze uw website voorzien van tekst en beeldmateriaal en/of aanpassen. Heeft u vragen over het CMS dan geven wij u graag uitleg, zodat u direct na oplevering van de website aan de slag kunt. Heeft u zelf even geen tijd, dan kunnen wij uw nieuwe site invullen met content.

Is uw website vindbaar?

Wij verzorgen de vindbaarheid van uw website. Door contentonderzoek, content zoekwoorden analyse en vervolgens het schrijven van de juiste teksten voor iedere pagina met de juiste titel en bijpassende description die uiteindelijk zichtbaar zijn in de Google zoekresultaten. Content speelt dus samen met ontwerp en ontwikkeling van techniek een zeer belangrijke rol. Kijk eens op de website van de Spin-off van Reclameloods, Hidden Champion.
Nadat de website gebouwd is starten wij daar direct mee. Wanneer alle pagina's eenmaal voorzien zijn van SEO (search engine optimization - zoekmachine vriendelijkheid) dan zorgen we ervoor dat er iedere week iets wordt aangepast binnen uw site. Zo blijft de site 'levend' en zal de site uiteindelijk steeds beter 'gevonden' worden.
Meer informatie hierover vindt u op onze SEO pagina >>>.

 

Voor wie bouwen wij websites?

Voor iedereen die een professionele, grafisch verzorgde website wil met de juiste functionaliteit.
Reclameloods Rotterdam werkt voor het MKB, retail, business to business en non-profit organisaties. Zo ontstaat een grote diversiteit in websites die wij maken, alle met een specifieke uitstraling en functionaliteit. Kortom websites voor de beginnende ondernemer, zzp-ers, gevestigde bedrijven, groot en klein MKB.

 

Portfolio

Bekijk een aantal door Reclameloods Rotterdam ontworpen websites in het portfolio >


Met het ov naar reclameloods rotterdam

Metro lijn A / B / C (Coolhaven) of tram 8 (Pieter de Hoochweg)

Reclameloods Rotterdam is een echt Rotterdams reclamebureau uit het creatieve hart van Rotterdam. Onze studio is gevestigd in het oude belastingkantoor aan de Puntegaalstraat in Rotterdam. Gepassioneerde creatieven met liefde voor het vak, die hun ruime ervaring inzetten om voor de klant het beste resultaat te behalen.

Schermafbeelding 2015-05-11 om 18.07.20

Teun Smits (Cardialysis)
"Vooral de vormgeving van onze nieuwe website is door zowel onze medewerkers als door onze partners zeer positief ontvangen."

Schermafbeelding 2015-05-11 om 18.14.11

Lotte Teussink (Lotte Teussink Art)
"Ik ben blij dat ik Reclameloods heb gevraagd mijn nieuwe website te maken."

Schermafbeelding 2015-05-11 om 18.14.02

Tessa van Willigen (Maritime Travel Service)
"Door het geduld van Reclameloods zijn onze wensen omgezet in grafische
realiteit."