Website laten bouwen bij Reclameloods Rotterdam.

De webdesigners en webbouwers van Reclameloods Rotterdam hebben een jarenlange ervaring in het ontwerpen van professionele websites. Onze creatieven staan klaar om uw website te realiseren. De ontworpen websites ontwikkelen wij in een functioneel, gebruiksvriendelijk CMS (content management systeem), bouwen wij responsive en zijn daarmee geschikt voor ieder device, zowel desktop, tablet en smartphone.

Ontwerp, content, usability en techniek.

Wij besteden veel aandacht aan de combinatie ontwerp, content, usability en techniek. 
Content bestaat uit tekst en beeld (fotografie - infographic). Deze twee moeten perfect met elkaar in balans liggen. Waar tekst een grote rol speelt voor Google en daarmee voor de vindbaarheid, speelt beeld vooral een belangrijke rol voor de look & feel. Gevonden worden is één, maar vervolgens de mensen vasthouden op de site is misschien nog wel belangrijker.

Viermaal online verleiden

Google moet verleid worden uw site zo hoog mogelijk te plaatsen in de ranking. Vervolgens moet de bezoeker verleid worden door de juiste titel en de juiste description (SEO - search engine optimisation). Wordt er geklikt op uw site dan speelt de look & feel hierbij een belangrijke rol. Daarmee houdt u de bezoeker vast. Als laatste en niet geheel onbelangrijk zal de tekst een rol spelen om de bezoeker aan te zetten tot aktie door invullen van een formulier of direct te bellen.

Uw nieuwe professionele website zal goed worden opgenomen door de Google zoekmachines.

Wilt u een website laten ontwerpen en bouwen? Neem dan contact op met Reclameloods Rotterdam.

Lees meer over webdesign en content >

website laten bouwen

Deze bedrijven gingen u voor

thamar-de-goede-fiscalezaak-2

Reclameloods heeft mijn website ontworpen en gebouwd. De samenwerking verliep uiterst prettig en het resultaat mag er dan ook zijn.


De Fiscale Zaak

helene-houben-over-reclameloods-rotterdam-2

De samenwerking is adequaat en persoonlijk, kortom top. Een enthousiaster team kan ik me niet voorstellen. Ik kan Reclameloods Rotterdam dus aan iedereen van harte aanbevelen!

Houben Architectuur

referentie-over-reclameloods-cardialysis-gr-1.420x464x1

De vormgeving van onze nieuwe website is door zowel onze medewerkers als door onze partners zeer positief ontvangen. Op naar het volgende project!


Cardialysis