Welkom nieuwe klanten - november 2022

In de afgelopen periode hebben wij weer een aantal nieuwe klanten mogen verwelkomen. Met plezier duiken wij in de materie van de aanvraag en pakken deze op alsof het ons eigen bedrijf is. Meedenken, creatieve ideeën verzinnen en zeggen wat we vinden; ook als een huidige strategie of uiting beter kan.

nieuwe klanten voor reclameloods - proudpepper, dammers bouw, ruggedised, trebbe en van aalsburg

ProudPepper
ProudPepper is een bureau voor strategie, interim management, sales en marketing. Voor projecten die door ProudPepper worden opgepakt verzorgen wij de vormgeving.
Wij hebben een whitepaper voor ProudPepper ontworpen en gaan in de toekomst meerdere tools opzetten. 

Dammers Bouw
Je ziet ze overal rijden in de regio Rotterdam, de rode busjes van bouwbedrijf 'Dammers Bouw'. Voor Dammers Bouw zijn wij volop aan de slag met het ontwerp van de nieuwe website en gaan wij de social media kanalen beheren.

Ruggedised
RUGGEDISED is een smart city-project dat wordt gefinancierd in het kader van het onderzoeks- en innovatieprogramma Horizon 2020 van de Europese Unie. Het brengt drie vuurtorensteden samen: Rotterdam, Glasgow en Umeå en drie collega-steden: Brno, Gdansk en Parma om het smart city-model in heel Europa te testen, te implementeren en te versnellen.

Trebbe
Trebbe is een bouwbedrijf uit Nieuwegein die veel samenwerkt met Giesbers Rotterdam, al jaren klant van Reclameloods Rotterdam. Voor Trebbe hebben wij onlangs een tender ontworpen en opgemaakt voor een aanbestedingsproject in Vlaardingen.

Van Aalsburg
Van Aalsburg B.V. is een derde generatie familiebedrijf met hoogwaardige wilgenhoutproducten. Het bedrijf ademt in alles één grote familie te zijn. Met het wilgenhout maakt het bedrijf onder andere beschoeiingen, schuttingen en zinkstukken. Voor Van Aalsburg zijn wij gestart met het ontwerpen van infographics en iconen, dit pakken wij op samen met ProudPepper.


Reclameloods Rotterdam B.V.

reclamebureau - ontwerpbureau

Bezoekadres:
Puntegaalstraat 469 • 3024 EB Rotterdam

Postadres:
Postbus 34056 • 3005 GB Rotterdam

T: +31(0)10 - 411 40 50
E: studio@reclameloods.nl

K.v.K. Rotterdam nr. 24418912
B.T.W. nr. NL8182.83.142.B.01

verstuur