Youmeet - ontwerp website

Totaalaanpak ontwikkeling website

Voor Youmeet, vergaderlocaties in Utrecht hebben wij een nieuwe website ontwikkeld. Vindbaarheid speelt voor deze website een zeer belangrijke rol. Samen met ISA online marketing en Youmeet zijn wij gestart met het bepalen van de strategie en de marketing. Op meerdere sporen hebben wij onderzoek gedaan naar doelgroep en concurrentie. Op basis van de resultaten hiervan en een uitgebreid zoekwoordenonderzoek is de navigatiestructuur bepaald en zijn er wireframes gemaakt. Testen hiervan heeft geleid tot het uiteindelijke resultaat.

Nadat de wireframes definitief waren is er gestart met het ontwerp van de website. Op de homepage wordt aandacht gegeven aan de verschillende ruimtes, krijgen we informatie over de vergaderlocaties en mogelijkheden, staan er testimonials, een stukje geschiedenis van Youmeet en een video om virtueel door het pand te lopen. Een home-page als perfecte etalage voor Youmeet.
De website is gebouwd in Wordpress.

 

 

Over Youmeet.

Youmeet is een moderne vergaderlocatie in Utrecht. Vijf aparte ruimtes met ieder een eigen functie. Je volgt alle ruimtes tijdens een vergadersessie of je kiest er één.
Alle ruimtes hebben een eigen naam; speak, create, design, reflect en decide. Ruimtes die motiveren en vergaderen een nieuwe touch geven. Bovendien word je er super gastvrij ontvangen door een team van gemotiveerde mensen. De vergaderarrangementen zijn prima geregeld; lunch, borrel, diner. Napraten in de brasserie of even lekker (bij goed weer) het dakterras op.

bekijk de website

 

Vrijblijvend in gesprek met Reclameloods?

Jazeker, dat kan op onze Rotterdamse locatie met een kop koffie of thee of gewoon een glas water. Uiteraard kan het ook via een videoverbinding als dat uw voorkeur heeft!

 


Bel 010-4114050      stuur ons een bericht