Zoekmachine optimalisatie

Een website die er goed uit ziet is belangrijk als visitekaartje voor uw bedrijf. Inhoud moet kwalitatief hoogstaand zijn en de structuur en techniek van de website up-to-date; een belangrijk onderdeel van de SEO (zoekmachine optimalisatie). Is uw website zoekmachine vriendelijk? Want vindbaarheid op internet is essentieel. Look & feel en content. Totaalaanpak voor het beste resultaat.

90% zoekt via Google

Meer dan 90% van alle internetgebruikers zoekt via Google, de kans is dus zeer groot dat uw potentiële klanten hier ook tussen zitten. Noodzaak om uw website te voorzien van SEO, search engine optimization.
Reclameloods Rotterdam houdt hier rekening mee tijdens de ontwerpfase en bouw van websites.

Nuchtere vergelijking SEO

Reclameloods Rotterdam is typisch Rotterdams, wij leggen het uit zoals het is. Geen interessante praat. Zo vergelijken wij een website bijvoorbeeld met een bloem. Een plant die geen water en zonlicht krijgt gaat dood. Datzelfde geldt voor een website. Als je niets aan je website aanpast en geen goed onderhoud verricht zal deze nooit hoog in de zoekmachineresultaten komen en uiteindelijk 'dood' gaan.

Juiste titel en description

Zorg voor goede voeding van uw website. Deze voeding bestaat uit een goede pagina-titel, url, description, metatags (zoekwoorden) en content die slaan op het product en/of informatie op die desbetreffende pagina. Bij het bedenken van deze punten verplaatsen wij ons in de potentiële klant die gaat zoeken naar uw website. Natuurlijk zijn er nog meer mogelijkheden op SEO gebied. Denk aan linkbuilding, sitemap, trefwoorden in bodytekst en afbeeldingen etc. In een persoonlijk gesprek vertellen wij u graag meer over content, zoekwoorden onderzoek en content strategie.

Responsive

Bovendien moet uw website responsive zijn. Google geeft responsive websites voorrang in de ranking. Responsive websites worden op zowel desktop, smartphone als tablet op de juiste wijze weergegeven.

SSL certificaat wordt beloond

Websites met een SSL (Secure Sockets Layer) certificaat worden gezien door Google als veilig en betrouwbaar. Websites met zo'n veiligheidscertificaat zullen een hogere ranking krijgen.

Lees meer over SSL certificaten


Bijvoeden en vindbaar blijven

Als de website voorzien is van goede basisvoeding, is het een kwestie van regelmatig bijvoeden, contentonderhoud. Dit kunt u ons laten doen, d.m.v. een strippenkaart. U bent ervan verzekerd dat er iedere week iets aan uw website wordt aangepast. Zo blijft uw site levend en zal deze betere resultaten laten zien in de ranking. Ik wil graag meer weten over contentonderhoud!


Vindbaar worden op internet?


Bel 010-4114050      stuur ons een bericht

Bel 010 411 40 50