Brochures… niet alleen omdat het zo lekker ruikt

Natuurlijk is communicatie steeds meer digitaal. Informatie verspreiden we via website en social media, via nieuwsbrieven en mail. Maar 'soms' wordt dat ook wel weer een overkill aan informatie en kun je je afvragen of ieder bericht nog wel binnenkomt op de wijze zoals het bedoeld is. Gaat de ontvanger het nog wel lezen?
Hoe aantrekkelijk moet je het maken?Dat de opmaak van een brochure of magazine steeds meer aandacht moet krijgen is wel duidelijk. Saai moet te allen tijde voorkomen zien te worden. Dus geven we die extra aandacht aan de lay-out door gebruik te maken van een goed grafisch ontwerp, mooie unieke fotografie (geen stockfotografie!), juiste kleur en typografie en infographics. En hebben we de aandacht dan moeten de teksten natuurlijk ook op orde zijn. Pakkend, niet te lang en scherp geschreven.

Als grafisch ontwerper vinden we het soms jammer dat onze creaties alleen online de communicatie in gaan.
Logisch in deze tijd maar wij zien ook de toegevoegde waarde van offline communicatie. Kortom het drukken van brochures, flyers, jaarverslagen etc.Online communicatie heeft zijn voordelen maar offline zeker ook. Hoe fijn is het om bij je klanten iets tastbaars achter te laten, iets op te sturen (tegenwoordig val je daar weer meer mee op dan online).
Na het gesprek nog even die brochure erop na slaan. Het vasthouden van de brochure, de geur ervan… ja dan praten we echt vanuit ons vak. Daar worden we vrolijk van. Maar we maken u graag deelgenoot van ons enthousiasme.

Gelukkig zien we steeds meer klanten bij ons aankloppen die het nut van een echte tastbare brochure inzien en niet alleen omdat het zo lekker ruikt.

En dat we geloven in de combinatie online en offline is duidelijk.
We hebben het online gedeelte ook nodig om ons pleidooi voor offline te communiceren.

Bekijk onze brochure portfolio.

Contactgegevens

Reclameloods Rotterdam B.V.

reclamebureau - ontwerpbureau

Bezoekadres:
Puntegaalstraat 469 • 3024 EB Rotterdam

Postadres:
Postbus 34056 • 3005 GB Rotterdam

T: +31(0)10 - 411 40 50
E: studio@reclameloods.nl

K.v.K. Rotterdam nr. 24418912
B.T.W. nr. NL8182.83.142.B.01


Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt voor onze nieuwsbrief, die wij maximaal 2x per maand versturen.