Brochures visueel vormgeven

...niet alleen omdat het zo lekker ruikt.

Communicatie is vaak digitaal. Informatie verspreiden we via website en social media, via nieuwsbrieven en mail. Maar soms wordt dat ook wel weer een overkill aan informatie en kun je je afvragen of ieder bericht nog wel binnenkomt op de wijze zoals het bedoeld is. Gaat de ontvanger het nog wel lezen?
Hoe aantrekkelijk moet je het maken?

Steeds meer aandacht voor brochures en magazines

Brochures en magazines met aandacht voor lay-out, visueel ontwerp, unieke fotografie (geen stockfotografie!), kleur en typografie. En goed geschreven teksten; pakkend en niet te lang.

De kracht van offline communicatie

Online communicatie heeft zijn voordelen maar offline zeker ook. Hoe fijn is het om bij je klanten iets tastbaars achter te laten, iets op te sturen (tegenwoordig val je daar weer meer mee op dan online).
Na een gesprek nog even die brochure erop na slaan. Het vasthouden van de brochure, de geur ervan… ja dan praten we echt vanuit ons vak. Daar worden we vrolijk van. We maken u graag deelgenoot van ons enthousiasme.

We zien veel klanten bij ons aankloppen die het nut van een tastbare brochure inzien en niet alleen omdat het zo lekker ruikt. Een mix van offline en online is vaak een goede keuze. Natuurlijk kan een mooi vormgegeven brochure of magazine ook online geplaatst worden als bladerversie.


Bekijk onze brochure portfolio

 

Op zoek naar een mooi ontwerp voor uw brochure of magazine?


Bel 010-4114050      stuur ons een bericht