Corporate design

Uw bedrijfsidentiteit versterken met corporate design

Het is belangrijk uw bedrijf een duidelijke eigen identiteit te geven. Zo bent u goed herkenbaar en bent u in staat om een naam op te bouwen. Zorg ervoor dat potentiële klanten uw bedrijf uit duizenden herkennen! Een goed corporate design helpt hierbij. Met een goede visuele indentiteit van logo en huisstijl in alle communicatie-uitingen zet u uw bedrijf op de kaart, kunt u uw klanten inspireren en uw merk versterken.


Zo ontwikkelen wij een inspirerend en sprekend ontwerp

Wanneer u bij ons aanklopt voor het ontwikkelen van een professioneel corporate design, richten wij ons op:

 • uw werkzaamheden
 • uw kernwaarden
 • welke boodschap u wilt overbrengen
 • het unieke van uw bedrijf
 • de producten en diensten die u levert
 • uw klanten

Samen met deze punten en de klantreis krijgen wij een goed inzicht in uw bedrijf. Zo kunnen we bepalen welke (visuele) uitstraling het best bij uw bedrijf past. Wanneer we dit allemaal op rij hebben, is het tijd om de strategie te bepalen en een bijpassend creatief concept te ontwikkelen.

Op zoek naar een goed corporate design?


Bel 010-4114050      stuur ons een bericht

duprofa corporate identity communicatie middelen
De vele facetten van uw huisstijl

Zodra wij de strategie hebben uitgewerkt en een passend creatief concept hebben bedacht, starten we met de verdere doorvertaling en ontwerpen. Daarbij komen onderstaande elementen uitgebreid aan bod:

 • creëren van definitieve designs met de juiste visuele identiteit 
 • maken van kleurenschema’s
 • keuze voor een lettertype (of ontwerpen van een eigen lettertype)
 • grafische designs (vormtaal)
 • ontwerpen van een logo
 • ontwerpen van diverse huisstijl-elementen
 • bepalen hoe de beeldtaal eruit komt te zien (infographics en fotografie)

Al deze elementen vormen samen uw corporate design en daarmee het gezicht van uw bedrijf. Uw bedrijf straalt een gevoel uit op uw klanten en roept daarmee de juiste emoties op. Talloze vormen van online en offline marketing gaan wij voor u ontwerpen, waarbij we de basis van de nieuw ontwikkelde huisstijl als leidraad gebruiken. Zo versterkt u uw bedrijfsidentiteit en blijft u herkenbaar voor bestaande en nieuwe klanten en werkt u aan de naamsbekendheid van uw bedrijf. 


Alles voor de juiste uitstraling van uw bedrijf

Bij Reclameloods is het ons doel om prachtige designs te maken die de juiste uitstraling hebben voor uw bedrijf. Een beeld zegt vaak meer dan duizend woorden, dus het is belangrijk om een sprekende huisstijl te hebben die uw bedrijf op laat vallen. Wij verdiepen ons in uw onderneming om inzicht te krijgen en een stukje DNA van u ons eigen te maken, zodat wij vervolgens een inspirerend en uniek ontwerp kunnen ontwikkelen voor uw merk en bedrijf. 

Wij ontwerpen uw corporate identity en creëren samenhang in alle communicatie-uitingen. Dit vertaalt zich o.a. in het ontwikkelen van een website, brochures, presentaties, jaarverslagen, iconen en infographics. Zoekt u een expert op het gebied van corporate design? Neem dan gerust contact op met Reclameloods Rotterdam om de mogelijkheden te bespreken.

Huisstijl vernieuwen met behoud van uw logo

Wanneer u als bedrijf tevreden bent over uw logo, maar niet over de bijbehorende huisstijl, dan kan Reclameloods een geheel nieuwe huisstijl ontwikkelen en deze doorvertalen naar alle denkbare communicatie-uitingen.
Bij het ontwikkelen van een huisstijl komt veel kijken. Bij bovenstaand kopje 'de vele facetten van uw huisstijl' kunt u daar meer over lezen. Alles om een eenduidig beeld te creëren van de corporate identity. Wij maakten al vele ontwerpen voor diverse bedrijven in de zakelijke dienstverlening (business to business, overheid) en non-profit.


Lees meer over:


logo en huisstijl ontwerpen    webdesign    infographics iconen pictogrammen

brochures 

 

 

Contactgegevens

Reclameloods Rotterdam B.V.

reclamebureau - ontwerpbureau

Bezoekadres:
Puntegaalstraat 469 • 3024 EB Rotterdam

Postadres:
Postbus 34056 • 3005 GB Rotterdam

T: +31(0)10 - 411 40 50
E: studio@reclameloods.nl

K.v.K. Rotterdam nr. 24418912
B.T.W. nr. NL8182.83.142.B.01

Bel 010 411 40 50