Corporate design

Uw bedrijfsidentiteit versterken met corporate design

Het is belangrijk uw bedrijf een duidelijke eigen identiteit te geven. Zo bent u goed herkenbaar en bent u in staat om een naam op te bouwen. Maar hoe zorgt u ervoor dat potentiële klanten uw bedrijf uit duizenden herkennen? Een goed corporate design helpt hierbij. Met een goede visuele indentiteit zet u uw bedrijf op de kaart, kunt u klanten inspireren en uw merk versterken.


Hoe ontwikkelen wij een inspirerend en sprekend ontwerp?

Wanneer u bij ons aanklopt voor het ontwikkelen van een professioneel corporate design, richten wij ons op uw werkzaamheden, wat zijn uw kernwaarden, welke boodschap wilt u overbrengen, waar bent u onderscheidend in? Wat voor producten of diensten levert u en wie zijn uw klanten? Zo krijgen wij een goed inzicht in uw bedrijf. Tijdens dit onderzoek bekijken we welke kleuren, beelden en lettertypes passen bij uw bedrijf, tenslotte zijn dit elementen die veel vertellen over uw bedrijf. Uiteraard luisteren we ook naar uw wensen: welke uitstraling moet uw bedrijf hebben en welke stijl spreekt u het meeste aan? Wanneer we dit allemaal op een rijtje hebben, is het tijd om een concept te ontwikkelen. Wij presenteren meerdere ontwerpschetsen en gaan met u in overleg. Heeft u een keuze gemaakt van een ontwerp dan werken we dit ontwerp verder uit.

Op zoek naar een goed corporate design?


Bel 010-4114050      stuur ons een bericht


De vele facetten van uw huisstijl

Zodra wij onze strategie hebben uitgewerkt en een passend ontwerp hebben gevonden, begint het echte werk: het creëren van definitieve designs die de juiste visuele identiteit uitdragen. Wij ontwerpen een logo dat meteen in het oog springt, maken kleurenschema’s en grafische designs (vormtaal), bepalen hoe de beeldtaal eruit komt te zien (infographics en fotografie) en maken een keuze voor het juiste lettertype of ontwerpen een eigen lettertype wanneer dat nodig is. Al deze elementen vormen samen uw corporate design en daarmee het gezicht van uw bedrijf. Uw bedrijf straalt een gevoel uit op uw klanten en roept daarmee de juiste emoties op. Wij zijn in staat om talloze vormen van online en offline marketing voor u te ontwerpen, waarbij we de basis van de nieuw ontwikkelde huisstijl als leidraad gebruiken. Zo versterkt u uw bedrijfsidentiteit en blijft u herkenbaar voor bestaande en nieuwe klanten en werkt u aan de naamsbekendheid van uw bedrijf.


Ontdek de diensten van Reclameloods

Bij Reclameloods is het ons doel om prachtige designs te maken die de juiste uitstraling hebben voor uw bedrijf. Een beeld zegt vaak meer dan duizend woorden, dus het is belangrijk om een sprekende huisstijl te hebben die uw bedrijf op laat vallen. Wij doen ons best om inzicht te krijgen in uw onderneming, zodat wij vervolgens een inspirerend en uniek ontwerp kunnen ontwikkelen voor uw merk. Na realisatie van een uniforme huisstijl, het corporate design, helpen wij u verder. Wij creëren samenhang in alle communicatie-uitingen. Dit vertaalt zich o.a. in het ontwikkelen van een website, brochures, presentaties en infographics. Zoekt u dus een expert op het gebied van corporate design? Neem dan gerust een keer contact op met Reclameloods om de mogelijkheden te bespreken.Lees meer over:

logo en huisstijl ontwerpen    webdesign    infographics iconen pictogrammen

brochures 

 

 

Contactgegevens

Reclameloods Rotterdam B.V.

reclamebureau - ontwerpbureau

Bezoekadres:
Puntegaalstraat 469 • 3024 EB Rotterdam

Postadres:
Postbus 34056 • 3005 GB Rotterdam

T: +31(0)10 - 411 40 50
E: studio@reclameloods.nl

K.v.K. Rotterdam nr. 24418912
B.T.W. nr. NL8182.83.142.B.01


Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt voor onze nieuwsbrief, die wij maximaal 2x per maand versturen.

Bel 010 411 40 50